Bursa'lı model dünyaca ünlü Eva Mendes'e benzerliği ile dikkat çekiyor.

TAKİP ET

Osman Akar Ajans bünyesinde yer alan Bursa'lı genç ve güzel model Ebru G.Hasanova, Amerikalı dünyaca ünlü aktris,model Eva Mendes'e benzerliği ile dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

Osman Akar Ajans bünyesinde yer alan Bursa'lı model Ebru G.Hasanova, Amerikalı dünyaca ünlü aktris,model Eva Mendes'e benzerliği ile dikkat çekiyor. Bursa'lı model Ebru G.Hasanova, Eva Mendes e benzerliğiyle bir büyük beğeni toplarken başarılı çalışmlarıyla da göz dolduruyor.

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL EVA MENDESE BENZERLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Doğal güzelliği ve fiziğiyle beğeni toplayan Ebru 16 yaşında fotomodel olarak mesleğe başladığını ve bir çok defile ve katalog çekimlerinde yer aldığını, son dönemlerde katıldığı çekimlerde, davetlerde  Amerikalı ünlü model  Eva Mendes'e benzetildiğini, çevresindekilerin bu benzetmeyle sıkça karşılaştığını söyleyen Ebru kendi hayalinin ilerde onun  gibi ünlü bir model olmak istediğini belirtti.

''HAYALİM EVA MENDES İLE TANIŞMAK''

Kıbrıs'lı sanatçı Fikri Karayel in 'YOL ARKADAŞIM' video klibinde yer alan güzel model, başarı grafiğini gittikçe yükseltiyor. Ebru G.Hasanova modelliği hobi olarak değil, profesyonel olarak yaptığını ve bu alanda daha iyi olabilmek için daha fazla çaba göstermenin gerekliliğini belirtirken, iyi bir model olmak ve çok benzetildiği Eva Mendes ile tanışma hayalinin olduğunu söylüyor.

SÜPRİZ BİR PROJE İLE GELECEĞİZ

Ebru G.Hasanova şuan Bir çok model ile çalışan Osman Akar Ajans da modellik yaptığını ve takipçilerine yakında sosyal medya üzerinden süpriz bir proje ile buluşacağını söyledi.