Burcu Biricik, "Erkek çocuğu halimi seviyorum"

TAKİP ET

İlk oyunculuk denemesinden sonra bu işi yapmamaya karar verdi. Çevresinin baskısıyla devam etti. Kısa sürede güzelliğini başarılı oyunculuğuyla birleştirip başrollerin aranan ismi oldu. 2019'da hem ekran hem de beyazperdede karşımıza çıkacak Burcu Biricik'le bir Alman casusu canlandırdığı yeni filmi 'Çiçero' için buluştuk: 'Sarı bir damarım var, alanıma fazla müdahale edilirse pençelerimi çıkarabilirim.'

Reklam
Reklam

Üç sene önce ilk karşılaştığımızda diziniz ‘Hayat Şarkısı’ yeni başlamıştı. O günden bugüne başrollerin aranan ismi oldunuz. Hayatınızda neler değişti?
- Medeni halim değişti, evlendim. Büyüdüm, olgunlaştım. Bu arada şartlar değişse de çevremdeki negatif olaylardan etkilenmeden, deyim yerindeyse at gözlüğü takarak kendi yolumda gitmeyi ve çalışmayı öğrendim.

Dergi kapaklarını süslerken sizi kimileri seksi, kimileri masum diye sıfatlandırdı...
- Aslında hepsinin birleşimiyim, hepsi benden çıkıyor. İnsanların hem masum, hem seksi kıza inanıyor olması da benim için şans. Peki sence?

Aslında maskülen ve erkek çocuğu havanız var...
- Net! Ben kendimi feminen değil, maskülen olarak tanımlıyorum. Beni tanıyanlar da bunu bilir. Kadınlık, bakım, moda, konuşma, tavır, tarz... Bunlar bende hep daha maskülen. Erkek çocuğu halimi seviyorum.

Çekimlerde ve galalardaki havalı kadın evde salaş takılıyor... Eşiniz için zor olmuyor mu?
- Aynen öyle. Eve girdiğim an eşofmanlar giyiliyor. Eşim Emre (Yetkin), “Seninki hep sokağa. Eve gelince pijamalı, pufi terlikli bir kadın görüyorum” diyor. Ama gerçek olan bu, yapacak bir şey yok. Çocukluktan beri böyleyim.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ