Bodrum Bayram'da Deha Bilimlier ile coştu

TAKİP ET

Bodrum Bayram'da Deha Bilimlier ile coştu, başlıklı haberin detayında; Geleneksel Azka Yaz Konserleri kapsamında Kurban Bayramı'nın ilk günü sahnede Deha Bilimlier vardı. Bayram tatili için Bodrumu tercih eden yerli turistler Deha Bilimlier'in enerjisi ile bayram coşkusunu yaşadı.

Reklam
Reklam

Enerjisi ile Azka Sahne’yi sallayan Deha Bilimlier geniş repertuvarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Bir ara misafirlerin arasındaki çocukları sahneye davet eden Deha Bilimlier, miniklerle beraber hem şakalaştı hem de şarkı söyledi.

Bodrumlu müzikseverlere eşsiz bir bayram yaşatan Bilimlier, hızını alamayıp sahneden indi. Masaların arasında dolaşan başarılı şarkıcı misafirleriyle karşılıklı göbek attı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bodrum Bayram’da Deha Bilimlier ile coştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.07.2021" tarihinde "MAGAZİN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "MAGAZİN" haberleri kategorisinde yer alan Bodrum Bayram’da Deha Bilimlier ile coştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.