Behzat Ç'nin Bahar'ı, estetikle tanınmaz hale geldi

TAKİP ET

Geniş hayran kitlesine sahip olan Behzat Ç dizisinde, Behzat'ın çocukluk aşkı Bahar'ın, estetikli halini gören şoke oluyor.

Reklam
Reklam

Behzat Ç.'nin gençlik aşkı Bahar, polis olmayı tercih ettiği gün Behzat Ç.'yi terk edip sonrasında bir avukatla evlenmiş, iki çocuk sahibi olmuştu. Kocasını da terk ettikten sonra özel bir dershanede Türkçe öğretmenliği yapmaya başlayan Bahar, dizinin en önemli karakterlerinden biriydi. Bahar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ayça Varlıer, sade ve doğal güzelliği ile beğeni topluyordu ki son yıllarda resmen patlama yaşanan estetik furyasına katılan isimlerden biri oldu. Behzat Ç. dizisindeki halinden eser kalmayan Ayça Varlıer, estetikli halleriyle görenlerin ağzını açık bıraktı.

İşte Ayça Varlıer'in estetikten nasibini aldığı son hali...İşte Ayça Varlıerin estetikten nasibini aldığı son hali...2019'un son günlerini Amerika'da geçirmeyi tercih ederek 2020'yi yurt dışında karşılayan Varlıer, geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka birine dönüştü. Behzat Ç'deki görüntüsünün ardından saçlarını sarıya boyatan Varlıer'in, yaptırdığı estetik operasyonların sonrasında onu tanıyabilmek oldukça zor.7Varlıer, burun estetiği, yanak ve çene dolgusu yaptırdığı net bir şekilde görülüyor. Sosyal medya hesabı Instagram'ı aktif kullanan ünlü oyuncu, yeni halini öyle sevmiş olacak ki paylaşmaya doyamıyor...