Bayramda tatilciler Derya Uluğ'la coştu

TAKİP ET

Bayramda tatilciler Derya Uluğ'la coştu, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı'nın 3. günü The Oba Otel'de konser veren Derya Uluğ, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

Bodrum, bayramın 3. günü The Oba Otel’de sahne alan ünlü sanatçı Derya Uluğ, otel misafirlerine bayram coşkusu yaşattı. Söylediği şarkılarla eğlenen tatilciler bir an olsun yerinde duramadı. Bodrum’un en lüks alkolsüz aile oteli olan The Oba Otel’de sahne alan Derya Uluğ’un konserinde adım atacak yer kalmadı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Uluğ, ayakta alkışlandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bayramda tatilciler Derya Uluğ’la coştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "MAGAZİN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "MAGAZİN" haberleri kategorisinde yer alan Bayramda tatilciler Derya Uluğ’la coştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.