Ana de Armas sonunda 'Bond kızı' seçildi

TAKİP ET

'Dünya çapında tanınmam çok zor" diyordu. Ama son iki gündür herkes ondan söz ediyor.

Reklam
Reklam

Sinema tarihinin en çok merak edilen ve en çok izlenen serilerinden biriyle ilgili gelişmeler yaşandı önceki gün. İngiliz yazar Ian Fleming'in yarattığı efsane ajan 007 James Bond'un yeni maceralarının beyazperdeye geleceği filmin çekimleri için hazırlıklar son hız sürüyor. Daniel Craig'in son kez bu kahramana hayat vereceği filmin kadrosuna geçen yıl tüm sinema ödüllerine damgasını vuran Rami Malek de katıldı. Ve elbette 'Bond kızları' da açıklandı.

Fransız yıldız Lea Seydoux artık herkesin tanıdığı bir oyuncu. Naomie Harris de daha önce Bond kızı olarak 'nam salmıştı' zaten. Bu yıl listede yepyeni bir isim daha yer aldı: Ana de Armas. Ve bütün gözler adı çok fazla duyulmamış olan bu genç oyuncuya çevrildi. Şimdilik adı belirlenmemiş olan ve James Bond 25 olarak geçen filmin kadrosuna katılan Ana de Armas, yarı İspanyol yarı Kübalı bir oyuncu.

1988 yılında Havana'da dünyaya gelen Ana de Armas ya da tam adıyla Ana Celia de Armas Caso, bugüne kadar birçok filmde ve dizide kamera karşısına geçti. Asıl ününü de 2006 tarihli İspanyol filmi Una Rosa de Francia ile yaptı. Daha sonra da aralarında Blade Runner 2049'un da bulunduğu yapımlarda oynadı. Bir röportajında "Bir kadın, hem de Latin bir kadın olduğum için bana Hollywood'dan rol gelmesi çok kolay değil" diye konuşan Ana de Armas, ilk Hollywood çıkışını 2015 tarihli Knock Knock ile yaptı. Bu filmde Keanu Reeves ile kamera karşısına geçti.

Sonra da sosyal medya sayesinde tanınırlığını artırdı. "Bir yerde çok uzun süre kalamadığını" belirten Ana de Armas, bir projede rol almadığı zamanlarda dünyayı geziyor ve çektiği pozları da Instagram sayfasında paylaşıyor. Her ne kadar Hollywood'da işinin zor olduğunu söylese de Ana de Armas, birçok meslektaşının oynamak için can attığı Bond kızı seçildi ve büyük olasılıkla kariyeri bundan sonra çok farklı bir biçimde şekillenecek.

INSTAGRAM, BACKGRID USA