• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:11
15 Temmuz'un hafızası, 'İrade Bizim, Zafer Bizim' dergisinde
10:03
Hatayspor'da Bekir İrtegün ile yollar ayrıldı
10:00
TÜBİTAK Fen Lisesi, 90 öğrenci kabul edecek
09:51
Batman ekonomisine 1 milyar TL'nin üzerinde katkı sağlayan mercimek hasadı tamamlandı
09:51
Trakya'da 2 yıl aradan sonra buğday üreticisinin yüzü güldü
09:48
15 metrekarelik dükkanında, 50 yıldır aynı ütüyle 'ütü tostu' yapıyor
09:48
50 yaşındaki motosikletini yazın kullanıyor, kışın kapalı garajda saklıyor
09:48
İnci kefalinde av sezonu başladı, balıkçılar 'Vira bismillah' diyerek ağlarını göle attı
09:48
Karaciğeriyle oğluna can olan anne: Çocuğumu ikinci kez doğurdum
09:45
Şampiyon sporcular, şehit polis memurunun mezarına madalyalarını bırakıp, dua etti
09:45
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan '15 Temmuz' mesajı
09:25
Marmaris'teki otelde çatışmanın izleri ilk günkü gibi
08:55
Milas'taki orman yangını 2'nci gününde
08:12
Kadıköy'de sopalı yumruklu kavga kamerada
08:05
Gurbetçi ailenin otomobili takla attı: 3 ölü, 1 yaralı
07:34
Milas'ta orman yangını
05:36
Sancaktepe'de 3 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı
04:55
İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
04:37
Çankaya Belediye Başkanı Güner ve 23 kişi tutuklandı
02:56
Kayseri'de yan yatan hafif ticari aracının içine girip 1 saat eşya topladı
01:25
Muğla'da orman yangını
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti'li Demir: Masum bir organizasyon değil
Siyaset
Yayınlanma: 25 Nisan 2025 - 13:23

AK Parti'li Demir: Masum bir organizasyon değil

Yiğithan HÜYÜK/BURSA, (DHA)-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, "İstanbul'da Beykoz'a bakıyoruz

Siyaset
25 Nisan 2025 - 13:23
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti'li Demir: Masum bir organizasyon değil
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, "İstanbul'da Beykoz'a bakıyoruz. Beykoz'da bir yolsuzluk ihbarı var. İmarından sorumlu şahıs, bir önceki dönemde yine Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde belediye başkanlığı dönemindeki çalışanı, memurudur. Şişli'ye yine kayyım atanıyor. Şişli'ye bakıyorsunuz, Şişli'de bu tür imarın başında veya bu para işleriyle uğraşılan yerlerin başındaki adam yine Beylikdüzü'ndendir. Bu böyle hani masum bir organizasyon değil" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bursa'ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Demir, büyük kongre sonrası yerel yönetimleri ziyaret ettiğine dikkat çekti. Demir, "Bursa gibi tarihimizin, medeniyetimizin merkezi aynı zamanda kalkınmamızın da simgesi özelliği taşıyan kadim şehrimizde sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duydum. AK Parti'yi yerel yönetimler olarak il ziyaretlerimizi, kongreden hemen sonra başlatmış olduk. Burada temel hedefimiz, büyük kongreden sonra oluşturduğumuz başkan yardımcılarımızla birlikte, teşkilat mensubu arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve onların 1 yıllık yaptığı çalışmaları yerinde görmek amacıyla bu çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

'2028-2029 HEDEFLERİMİZE DOĞRU GİDİYORUZ'

Karşılaştıkları problemleri yaptıkları çalışmalarla çözümlediklerini söyleyerek, hedeflerine doğru gittiklerini söyleyen Demir, "Genel merkez olarak da bizim önümüzdeki bu 4 yıl içerisinde, öncelikle 2028, sonra da 2029 hedeflerimiz, stratejik hedeflerimiz var. Bu toplantıların da bir istişare mahiyeti taşıdığını da açıklamak istiyorum. Buradan fevkalade faydalanıyoruz. Hem genel merkez olarak hedeflerimizi, arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Böyle bir imkan yakalıyoruz. Hem de yerel yönetimde arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları bizzat yerinde görüyoruz. Arkadaşlarımızın, belediye başkanı arkadaşlarımızın süreç içerisinde karşılaştıkları herhangi problem varsa, onlara bizzat şahit oluyoruz. Onlarla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz ve önümüzde söylediğim gibi 2028-2029 hedeflerimize doğru gidiyoruz" diye konuştu.

'CHP'NİN OLDUĞU DÖNEMDE YOLSUZLUKLUKLA MAALESEF KARŞILAŞIYORUZ'

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara da değinen Demir, şöyle konuştu: "Biliyorsunuz son dönemlerde özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ve çevresindeki arkadaşlarıyla birlikte, maalesef arzu etmediğimiz hem demokrasi açısından hem yerel yönetimler açısından görmek istemediğimiz, duymak istemediğimiz bir sürü gelişmeler ortaya çıktı. Rüşvet gelişmeleri, rüşvetler, yolsuzluklar, bir sürü iddialar kamuoyunu oldukça meşgul etti. AK Parti olarak, 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Arkadaşlarımızla birlikte başlattığımız bu hizmet hareketini daha sonra işte merkezi hükümette, bütün ülkeye yaymış olduk. Yine 1994 öncesi yine bir skandalla karşı karşıya kaldık. Yine bir CHP yerel yönetimlerde iktidarı vardı ve yine o CHP döneminde İSKİ skandalıyla karşılaştık. O İSKİ skandalından sonra zaten 1994 yılında İstanbul, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Parti'nin o vizyonel belediyeciliğiyle karşılaştı. 94 yılı öncesinden bugüne kadar baktığımızda demek ki çok rahatlıkla bu dönemi koyabiliriz. CHP'nin olduğu dönemde yolsuzlukla maalesef karşılaşıyoruz. Suistimalle maalesef karşılaşıyoruz."

'NETİCEDE İŞ, HUKUKA İNTİKAL ETMİŞTİR'

Demir, "Bu rüşvet şebekesinin mahiyetini paylaşmak açısından size söylüyorum. İstanbul'da Beykoz'a bakıyoruz. Beykoz'da bir yolsuzluk ihbarı var. İmarından sorumlu şahıs, bir önceki dönemde yine Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde belediye başkanlığı dönemindeki çalışanı, memurudur. Şişli'ye yine kayyım atanıyor. Şişli'ye bakıyorsunuz, Şişli'de bu tür imarın başında veya bu para işleriyle uğraşılan yerlerin başındaki adam yine Beylikdüzü'ndendir. Bu böyle hani masum bir organizasyon değil. Türkiye'nin tarihi boyunca karşılaştığı en organize organizasyonla karşı karşıyayız. Neticede iş, hukuka intikal etmiştir" diye konuştu.
DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Göktaş: Aradan geçen 10 yıl o geceyi unutturmadı
Bakan Göktaş: Aradan geçen 10 yıl o geceyi unutturmadı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
Öğrenci affına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, komisyonda
Öğrenci affına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, komisyonda
Cevdet Yılmaz: Dünya Bankası Türkiye direktörleri ile görüştü
Cevdet Yılmaz: Dünya Bankası Türkiye direktörleri ile görüştü
Son Haberler
15 Temmuz'un hafızası, 'İrade Bizim, Zafer Bizim' dergisinde
15 Temmuz'un hafızası, 'İrade Bizim, Zafer Bizim' dergisinde
Hatayspor'da Bekir İrtegün ile yollar ayrıldı
Hatayspor'da Bekir İrtegün ile yollar ayrıldı
TÜBİTAK Fen Lisesi, 90 öğrenci kabul edecek
TÜBİTAK Fen Lisesi, 90 öğrenci kabul edecek
Batman ekonomisine 1 milyar TL'nin üzerinde katkı sağlayan mercimek hasadı tamamlandı
Batman ekonomisine 1 milyar TL'nin üzerinde katkı sağlayan mercimek...
Trakya'da 2 yıl aradan sonra buğday üreticisinin yüzü güldü
Trakya'da 2 yıl aradan sonra buğday üreticisinin yüzü güldü
Bitlis'te 4 göçmen organizatörü tutuklandı
Bitlis'te 4 göçmen organizatörü tutuklandı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.