• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
13:52
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
13:06
Fatma Betül Sayan Kaya hakkında adli kontrol talebi
11:39
Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya ifade için adliyede
10:10
Şarkıcı Sinan Özen trafik kazası geçirdi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti'li Dağ, İzmir'de kütüphane temel atma törenine katıldı:
Siyaset
Yayınlanma: 28 Eylül 2023 - 15:56

AK Parti'li Dağ, İzmir'de kütüphane temel atma törenine katıldı:

"İnşallah en kısa zamanda, 2024'ün ilk çeyreğinde, birçok evladımızın yetişeceği, ilerleyeceği bu güzel mekanı hizmete açacağız"

Siyaset
28 Eylül 2023 - 15:56
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İzmir'de, Menemen Belediyesince, Esatpaşa Mahallesi'ndeki 5 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilecek kütüphanenin temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın katıldığı törenle atıldı.

Dağ, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde eğitime büyük önem verildiğini vurguladı.

Eğitimin sadece merkezi hükümetin işinin olmadığına, yerel yönetimlerce de desteklenmesi gerektiğine işaret eden Dağ, "Keşke bunu ilimizde de görebilsek. Bu anlamda biz tüm İzmirliler, tüm hemşehrilerimiz bundan ciddi anlamda mutlu olurlar, mesut olurlar. Zaten 'ben bir şey yapmak istiyorum, insana faydalı olmak istiyorum, bir eser bırakmak istiyorum' düsturuyla hareket edenler, böyle düşünür. Hareket etmeyenler de daha farklı bir şekilde düşünür." ifadesini kullandı.

Menemen'in merkezinde inşa edilen kütüphanenin, bölgenin eğitim ve kültür hayatına önemli katkı sağlayacağını dile getiren Dağ, şunları kaydetti:

"24 saat yaşayan bir hayat var burada. Sabah saat 8'de aç, akşam 5'de kapat yok. Gece saat 11'de de gidersiniz onlarca, yüzlerce genç ders çalışıyordur, kitap okuyordur ya da ara vermiştir, kafesinde sohbet ediyordur, muhabbet ediyordur. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, kek ve çorba ücretsiz olarak belediyemizden. İnşallah en kısa zamanda, 2024'ün ilk çeyreğinde, birçok evladımızın yetişeceği, ilerleyeceği bu güzel mekanı hizmete açacağız. Hem buralarda yetişecek evlatlarımız hem de TEKNOFEST'te o heyecanı, o umudu, ümidi yaşayan gençlerimiz, yarınlarda önce insanlık için, sonra ülkemiz için ortaya çıkartacakları yeniliklerle - hangi alanda derseniz deyin - bilişim, ilaç, savunma sanayi, eğitimdi, hukuktu hepsinde, ortaya koyacakları işlerle inşallah hem insanlığa faydalı işler yapacaklar hem de ülkemize faydalı işler yapacaklar."

TCG Anadolu, Togg ile İHA ve SİHA'ların, yaptıkları yatırımların birer meyvesi olduğunu vurgulayan Dağ, şöyle devam etti:

"Bu mekanların faydasını da yarınlarda bolca göreceğimiz günler, hepimize nasip olacaktır. Biz tohum ekiyoruz, önümüzdeki sene mutlaka netice almak için. Fidan dikiyoruz, 10 yıllar sonra netice almak için ama asıl mesele nesil yetiştirmek için nesil yetiştirmektir. Nesil yetiştirdiğinizde belki yarın netice alamazsınız ama 3, 5, 10 yıl sonra, o neslin ortaya çıkartacağı yenilik ve güzelliklerle çok güzel neticeler aldığınıza şahit olursunuz."

Kütüphane inşaatını yapan firma yetkilileriyle görüşen Dağ, kütüphanenin şubat ayında tamamlanması sözünü aldı.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da vatandaşlara verdikleri önemi, yaptıkları yatırımlarla göstermeye devam ettiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Dağ, Kaymakam Fatih Yılmaz ve Belediye Başkan Vekili Pehlivan, hazırlanan stanttaki butonlara basarak temel atma törenini gerçekleştirdi.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ açıklaması
Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ açıklaması
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül'den 'YENİ Parti' kararı: Soruşturma sonuçlanıncaya kadar üyeliğini askıya alacak
Mustafa Sarıgül'den 'YENİ Parti' kararı: Soruşturma sonuçlanıncaya kadar üyeliğini askıya alacak
Son Haberler
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bursa Şehir Hastanesi’nde organ bağışı zirvesi
Bursa Şehir Hastanesi’nde organ bağışı zirvesi
TİM Başkanı Mustafa Gültepe: "Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla çalışıyoruz"
TİM Başkanı Mustafa Gültepe: "Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla çalışıyoruz"

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.