• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:05
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "AK Parti Türkiye'de devrim niteliğinde işler yaptı"
Siyaset
Yayınlanma: 27 Aralık 2022 - 13:45
Güncelleme: 27 Aralık 2022 - 13:46

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "AK Parti Türkiye'de devrim niteliğinde işler yaptı"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, "AK Parti Türkiye'de devrim niteliğinde işler yaptı" dedi.

Siyaset
27 Aralık 2022 - 13:45
Güncelleme: 27 Aralık 2022 - 13:46
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, "AK Parti Türkiye'de devrim niteliğinde işler yaptı" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki bir dizi temasta bulunmak için Aydın'a geldi. Özhaseki 2 gün sürecek olan Aydın programının ilk gününde AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada partililerle buluşan Özhaseki 21 yıllık AK Parti hükümetinin icraatlarını paylaştı. AK Parti'nin 21 yıldır tek başına iktidar olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Hepinizin bildiği gibi AK Parti 2001 yılında kuruldu ve ilk girdiği seçimde de iktidar oldu. O günden bu yana geçen 21 yıldır da iktidarını sürdürüyor. İktidarlar elbette gelip geçici, yıllar sonra bizim dönemimiz ile ilgili yapılacak olan değerlendirmelerde bize oy versin veya vermesin herkesin 'Türkiye'de AK Parti devrim niteliğinde işler yaptı' diyeceğine eminiz" dedi.

AK Parti hükümetinin geçmiş Cumhuriyet tarihinde yapılanların birkaç misli icraat yaptığını sözlerine ekleyen Özhaseki, " Özellikler icracı bakanlıkları düşündüğümüzde geçmiş dönemlerle kıyasladığımız zaman bizim yaptıklarımızın geçmiş Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların birkaç misli olduğunu net olarak söyleyebiliriz. Geçmişte iş yapan ve hizmet eden hiç bir siyasetçiyi elbette zan altında bırakmıyoruz ama iddialı bir şekilde AK Parti olarak bizim yaptıklarımızın her birinin yüzyıllık cumhuriyet tarihi boyunca en önemli yatırımlar olduğunu ve geçmişte yapılanların birkaç misli olduğunu da söylemekten geri durmuyoruz. Bunu elbette söyleyeceğiz, çünkü bu bizim hakkımız. Milli Eğitim Bakanlığımız bütçeden aslan payını alan bir bakanlığımız ve 275 milyar TL'lik bir bütçeye sahip. Öğretmen sayımız 526 binlerden 1 milyon 276 bine çıktı. Derslik sayılarımız ve gençler için yaptığımız yatırımlar hep birkaç misline çıkmış durumda. Okul öncesi eğitim ile ilgili eskiden eğitime katılma yüzde 20'lerde iken şimdi yüzde 95'lere çıktı. Üzerinde yaşadığımız bu coğrafyada da güçlü olmak gerekiyor. Bunun için savunma sanayi de önemli. Eskiden iğne ve ipliğe muhtaç olduğumuz ortamdan bugün İHA'larımızı, SİHA'larımızı, tanklarımızı ve helikopterlerimizi yapabildiğimiz yere geldik. Savunma sanayimizde şu an sürdürülen 750 tane proje var. Savaşta kullandığımız araçların yüzde 80'i artık yerli. Eskiden olduğu gibi Avrupa ve Amerika'nın gözüne bakıp da 'bize lütfen şunu verin' denilen dönem çok geride kaldı. Sanayi alanında 142 tane organize sanayi, 25 tane endüstri bölgesi açıp binlerde fabrika yaptık. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa kendi elektrikli aracımızı üretir hale geldik. Sağlık alanında da güzel işler gerçekleştirildi. Bizler zamanında gecenin 3'ünde 5'inde hastane kuyruklarına girerek sıra almaya çalışan, eczanelerden ilaç alabilmek için kuyrukta bekleyen insanlardık. Şimdi çok şükür 20 tane şehir hastanesi ile herkesin rahatça sağlık hizmeti alabildiği bir dönemdeyiz. 13 tanesinin de inşası devam ediyor. Ulaştırmada tüm Türkiye'de 6 bin kilometre bölünmüş yol sayısını 30 bin kilometreye yaklaşan bir yol ağına sahibiz. Hava alanı sayımız 26'dan 57'ye çıktı. AK Parti hükümeti döneminde onca krize rağmen, dünyanın yaşamış olduğu birçok sıkıntıya rağmen ortalama büyüme yüzde 6'larda. Yatırımı teşvik ederek istihdam sağlıyoruz ve yıllık 1 milyon civarında bir istihdam oluşturuyoruz. İhracatımız da 253 milyar doları buldu. Türkiye büyüyor, Türkiye güçleniyor. Bundan da bizler de mutluluk duyuyoruz. İleride inşallah bizim dönemimiz yatırımların ve hizmetlerin zirve yaptığı bir dönem olarak tarihe geçecek diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen tarafından AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye çeşitli hediyelerin bulunduğu sepet takdim edilirken ziyarette; AK Parti Aydın milletvekilleri, AK Partili belediye başkanları il yöneticileri ve partililer hazır bulundu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İYİ Parti’li Fakıbaba’dan istifa kararı
İYİ Parti’li Fakıbaba’dan istifa kararı
Dervişoğlu’ndan Fakıbaba’ya tepki
Dervişoğlu’ndan Fakıbaba’ya tepki
Bahçeli: Türkiye'nin hak ve menfaatlerini güçlendiren bir gelişme
Bahçeli: Türkiye'nin hak ve menfaatlerini güçlendiren bir gelişme
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu görüştü...
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu görüştü...
Son Haberler
Dünyanın en ateşli derbileri belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yeri çok şaşırttı
Dünyanın en ateşli derbileri belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin...
GSS prim borçlarına yeni düzenleme: 1 milyondan fazla kişiyi kapsayacak
GSS prim borçlarına yeni düzenleme: 1 milyondan fazla kişiyi kapsayacak
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Fransa’da gösterilerde 135 gözaltı: 70 bin kolluk kuvveti sahada
Fransa’da gösterilerde 135 gözaltı: 70 bin kolluk kuvveti sahada
'Cehennem Necati'ye 15,5 yıl hapis cezası
'Cehennem Necati'ye 15,5 yıl hapis cezası
Sahaya inen kulüp başkanı rakip futbolcuyu tokatladı
Sahaya inen kulüp başkanı rakip futbolcuyu tokatladı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.