• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:22
ABD helikopteri Umman Denizi'ne acil iniş yaptı: 1 kişi kayıp
09:19
'Yaz sıcaklarında kalbinizi korumayı ihmal etmeyin'
09:17
Küçükçekmece'de güvenlik görevlisini öldüren meslektaşı yakalandı; saldırıdan sonra hiçbir şey olmamış gibi işe gitti
09:14
Katar: ABD ile İran arasındaki görüşmelerde ilerleme sağlandı
09:14
ABD 10 kişi kaldığı maçta Bosna Hersek'i mağlup etti
09:06
Venezuela'da 7 günlük ulusal yas ilan edildi
08:49
Kiev Belediye Başkanı Kliçko: Kent hava saldırısı altında
08:40
Trump: İspanya NATO üyesi, ama iyi NATO üyesi değil
08:26
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 295'e yükseldi
08:20
ABD Başkan Yardımcısı Vance: Trump mecbur kalmadıkça İran'a ordu göndermeyecek
07:36
Takla atan otomobildeki sürücü hayatını kaybetti etti
07:06
Boru döşeme gemisi 'JSD6000' İstanbul Boğazı'ndan geçiyor -1
02:47
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
02:42
Alanya'da otel çatısında yangın
02:03
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
00:39
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
00:36
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
00:02
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: "Çözüm süreci, Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir"
Siyaset
Yayınlanma: 04 Kasım 2021 - 14:23
Güncelleme: 04 Kasım 2021 - 14:29

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: "Çözüm süreci, Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir"

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığının 'ilçe ilçe 2023'e' sloganıyla gerçekleştirdiği çalışmalara merkez Yenişehir ilçesi ile devam edildi. Burada konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, çözüm sürecinin Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanıp bitirildiğini söyledi.

Siyaset
04 Kasım 2021 - 14:23
Güncelleme: 04 Kasım 2021 - 14:29
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: "Çözüm süreci, Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir"
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığının ’ilçe ilçe 2023’e’ sloganıyla gerçekleştirdiği çalışmalara merkez Yenişehir ilçesi ile devam edildi. Burada konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, çözüm sürecinin Kandil’deki terör baronları tarafından baltalanıp bitirildiğini söyledi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın organizasyonuyla, il kademeleri ile MKYK üyeleri Abdurrahim Fırat ve Suna Kepolu Ataman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe ve Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, 17 ilçenin başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve partililerin bulunduğu kalabalık bir grup ile beraber Yenişehir ilçesine çıkarma yapıldı. Yenişehir’e gelen Başkan Aydın ve beraberindekiler, ilçe merkezinde 21 ayrı gruba ayrılarak eş zamanlı olarak program gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldi.
Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan ziyaret ve buluşmalarda vatandaşların beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayrı grup halindeki AK Partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek her koşulda milletin emrinde olduklarının altını çizdi. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Parti olarak Diyarbakır’ın her mahallesinde, her sokağında olma yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu doğrultuda bugün de Yenişehir ilçemizdeyiz. Tüm teşkilatımız, tüm birimlerimiz ve yöneticilerimiz birlikte Yenişehir’in tamamında sahada vatandaşlarımızla bir aradayız. Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi biz, gönülleri kazanmaya geldik. İnsanlarımız hizmetin en güzeline layıktır ve çok iyi bir hizmet siyasetini hükümet olarak yapıyoruz. Bizim de Teşkilat olarak amacımız, hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandırmaktır. Bizler Teşkilatlar olarak bir yandan 2023 Seçimlerine yönelik sandık çalışmalarımızı güçlü bir şekilde yürütürken, diğer yandan da sahadaki çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yüreğine dokunmaya çalışıyoruz. Diyarbakır’ımız yaklaşık 40 yıl boyunca maalesef terörle, çatışmayla, olaylarla anıldı. Bu süreç boyunca hepimiz bir bütün olarak zarar gördük. Sonucunda da her anlamda geride kaldık. Bu kayıp 40 yılın telafisi için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir gayretle çaba sarf ediyoruz. AK Parti iktidarları boyunca bölgenin ekonomik, sosyalojik, ticari ve kültürel kalkınması için sürekli bir çaba içerisinde olduk. Bu çabalar sonuç verecek ve bir kaç yıl içerisinde muadil illerle 40 yıllık aranın kapanmaya başladığını inşallah göreceğiz" diye belirtti.

"Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, Kürtlerle ilgili her biri devrim niteliğinde adımlar attık"
AK Parti hükümetleri olarak Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Kürtlerle ilgili her biri devrim niteliğinde adımlar attıklarını, OHAL’in kaldırılmasından Kürtçe televizyonlara kadar onlarca adımı CHP’nin ahlaksızca yaptığı karşı çıkmalarına rağmen gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Aydın, "Kürt Meselesini yasal değişiklikler, açılımlar ve süreçlerle ortadan kaldırmak için çok emek verdik. Cumhurbaşkanımız 9 Temmuzda Diyarbakır mitinginde yapmış olduğu konuşmada çözüm sürecinin HDP ve kandil tarafından sabote edilerek bitirildiğini ifade etmişti. Terör örgütünün yönetici kadrosunda yer alan terörist başı Duran Kalkan, bu hafta kendilerine Avrupa’daki dostlarından, süreçler devam ederken, çatışmayı sürdürün, silahları bırakmayın diye sürekli talimatlar geldiğini itiraf etti. Kürtleri değil Avrupa’yı dinlediler. Bu malumun ilanıyla bir kez daha tescillenmiştir ki çözüm süreci, Kandil’deki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir. Biz her zaman her yerde şunu ifade ediyoruz ne terör örgütünün ne de HDP’nin Kürtlerin menfaatine bir isteği, çabası asla olmadı. Bunlar kendileri ve aileleri için konforlu bir yaşamı, Kürt gençlerinin kanı üzerinden inşa ettiler. Kürt gençlerinin kanını Türk Solunun pespayelerine, Avrupalı elitistlere kurban ettiler. Bu yaptıkları ihanetler yetmezmiş gibi, şimdi de Kürtlere yapılan bütün kötülüklerin anası CHP ile bir olup AK Partiye karşı ittifak kurdular. Bizler inanıyoruz ki Kürt kardeşlerimiz bu yapılanlara karşı en güzel cevabı 2023 seçimlerinde verecektir. Kürt kardeşlerimiz kendilerine yapılan ihanetin bedelini soracak ve CHP-HDP ittifakını sandığa gömecektir" diye konuştu.
Renkli görüntülere sahne olan Yenişehir buluşmasında vatandaşlar AK Partililere yakın ilgi gösterdi. Vatandaşların talep ve şikayetleri notlar halinde ilgili yerlere iletilmek ve çözülmek üzere alındı. Yenişehir ilçesindeki programlar ilçe gençleri ile yapılan halı saha futbol dostluk maçı ile tamamlandı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
Suça Sürüklenen Çocuklara İlişkin Araştırma Komisyonu, raporunu TBMM Başkanı Kurtulmuş'a sundu
Suça Sürüklenen Çocuklara İlişkin Araştırma Komisyonu, raporunu TBMM Başkanı Kurtulmuş'a sundu
Kurtulmuş, Filipinler Bangsamoro Özerk Bölgesi Kurucu Başkanı İbrahim'i kabul etti
Kurtulmuş, Filipinler Bangsamoro Özerk Bölgesi Kurucu Başkanı İbrahim'i kabul etti
Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Oluşan Alt Komisyon toplandı
Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Oluşan Alt Komisyon toplandı
Son Haberler
ABD helikopteri Umman Denizi'ne acil iniş yaptı: 1 kişi kayıp
ABD helikopteri Umman Denizi'ne acil iniş yaptı: 1 kişi kayıp
'Yaz sıcaklarında kalbinizi korumayı ihmal etmeyin'
'Yaz sıcaklarında kalbinizi korumayı ihmal etmeyin'
Küçükçekmece'de güvenlik görevlisini öldüren meslektaşı yakalandı; saldırıdan sonra hiçbir şey olmamış gibi işe gitti
Küçükçekmece'de güvenlik görevlisini öldüren meslektaşı...
Katar: ABD ile İran arasındaki görüşmelerde ilerleme sağlandı
Katar: ABD ile İran arasındaki görüşmelerde ilerleme sağlandı
ABD 10 kişi kaldığı maçta Bosna Hersek'i mağlup etti
ABD 10 kişi kaldığı maçta Bosna Hersek'i mağlup etti
Minik gıda koruyucuları israfa dur diyecek
Minik gıda koruyucuları israfa dur diyecek

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.