• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:26
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Abdullah Avcı: "Taraftarın devreye girmesiyle kazandık"
Spor
Yayınlanma: 29 Kasım 2019 - 00:52

Abdullah Avcı: "Taraftarın devreye girmesiyle kazandık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazanılan Slovan Bratislava maçının ardından yaptığı açıklamada, taraftarın devreye girmesiyle kazandıklarını söyleyerek, son 30 dakikada ortaya koyulan futbolun da genele yayılması gerektiğini ifade etti.

Spor
29 Kasım 2019 - 00:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Abdullah Avcı: “Taraftarın devreye girmesiyle kazandık”
UEFA Avrupa Ligi K Grubu 5. maçında Slovan Bratislava’yı ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından basın toplantısında soruları yanıtladı. Beşiktaş’ın ilk 4 maçta aldığı yenilgilerin doğru ve şık durmadığını söyleyen Avcı, “Geçmiş maçlara baktığımızda 7-9 puanımız olabilirdi. Hem prestij hem de ülke puanına katkı için kazanmak istiyorduk. Son 30 dakika taraftarların devreye girmesiyle oyuncularımız inanılmaz karakter ortaya koydular. Kazanmamıza rağmen bazı sıkıntılar yaşadık. Bazen oyuna geç girmek, bazen sonucu sonuna bırakmak gibi sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak vazgeçmeden karakter ortaya koymak beni mutlu etti. Taraftar da takımı itti. Pazartesi günü Kayserispor maçında oyuncularım oyuna daha erken girecektir. Taraftarların desteği de olacak. Kulübenin heyecanı ve coşkusu da beni mutlu etti. Umarım bu devam eder. Bunu genele yaymamız lazım. Konyaspor maçının 30 dakikalık bölümünü çöpe atmamamız lazım, Bratislava karşısında son 30 dakikadaki coşkumuzu genele yaymamız lazım. Doğru şeyleri yapıp kazanmak, bazı şeyleri daha da hızlandıracak” açıklamasını yaptı.

“5 maçta 2 kez sarı kart gördüm”
İlk 11’de sahaya çıkan ancak taraftarın tepki gösterdiği Oğuzhan Özyakup konusunda da konuşan Abdullah Avcı, “Oğuzhan daha önce beklentileri fazlasıyla karşıladı. Kendisini kanıtlamış, yerli bir oyuncudan bahsediyoruz. Performansı için kendisiyle konuşuyoruz, o da oyunun içine girmeye çalışıyor. Yerli oyuncu bazında 6-8-10 numarada oynayabilen bir oyuncu. Eleştiriyi bana yapsınlar ama oyuncuya maç bittikten sonra yapsınlar. Bazı oyuncular tepkileri umursamıyor, bazıları etkileniyor. Oyuncuyu kaybetmek çok kolay, kazanmak için yolumuza devam etmeliyiz. O da adım atacak, bizim ve taraftarın da adım atması lazım” dedi. Maçın hakemini de eleştirilen Avcı, “Avrupa Ligi'nde 5 maçta iki kez sarı kart gördüm. Lens'in Braga maçındaki kırmızı kartı, Bratislava ile oynadığımız ilk maçta penaltı verilmemesi, aynı maçta Rebocho'nun kafasına gelen tekmenin ardından gol yememiz var. Kendi hakemlerimize bu anlamda biraz daha sahip çıkalım” diye konuştu.

“Ne söylediğini kendisi söylesin”
Victor Ruiz’in Konyaspor maçında ayağında ağrı olduğunu söyleyen Avcı, “Devre arasında ayağında ağrı vardı. Oyuna devam etti. İlk antrenmanda koşu yaparken ayağındaki ağrı devam etti. Bizim beklemediğimiz süreç, durumunu çok net bilemiyorum. İnşallah süreyi hızlandırıp dönüşü 2-3 haftaya düşer. Bizim için önemli oyuncu” dedi. Karşılaşmanın ardından yaşanan gerginlikle ilgili de konuşan Avcı, “Benimle bir alakası yok. Hakeme itiraz ettim ve sarı kart gördüm. Yardımcı antrenörlerimle atışması oldu. Yardımcı antrenörüme ne söylediğini de kendisi söylesin” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak; İHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Amed Sportif Faaliyetler, Galatasaray'dan Berk Kızıldemir'i kadrosuna kattı
Amed Sportif Faaliyetler, Galatasaray'dan Berk Kızıldemir'i kadrosuna kattı
Beşiktaş, Kassoum Ouattara'yı kadrosuna kattı
Beşiktaş, Kassoum Ouattara'yı kadrosuna kattı
Beşiktaş, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçını kazandı
Beşiktaş, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçını kazandı
Milli basketbolcu Furkan Korkmaz Beşiktaş'ta
Milli basketbolcu Furkan Korkmaz Beşiktaş'ta
Son Haberler
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri...
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Elektrik panosu patladı, dumandan 15 kişi etkilendi
Elektrik panosu patladı, dumandan 15 kişi etkilendi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.