• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:45
Bursa’da birçok bölgede elektrikler kesilecek!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. ABD'de "Şahsiyet" dizisinin 2. sezon prömiyeri yapıldı
Haberler
Yayınlanma: 06 Kasım 2023 - 13:52

ABD'de "Şahsiyet" dizisinin 2. sezon prömiyeri yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleriyle California eyaletinin Los Angeles kentinde bulunan Sony Stüdyoları'nda düzenlenen "Hollywood-Türk Film ve Drama Günleri" etkinliğinde, "Şahsiyet" dizisinin 2

Haberler
06 Kasım 2023 - 13:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleriyle California eyaletinin Los Angeles kentinde bulunan Sony Stüdyoları'nda düzenlenen "Hollywood-Türk Film ve Drama Günleri" etkinliğinde, "Şahsiyet" dizisinin 2. sezon gösterimi yapıldı.

GAİN tarafından yayınlanan "Şahsiyet" dizisinin 2. sezon prömiyeri öncesi Nazlı Şenyuva Offringa moderatörlüğünde yapılan panelde, Altın Küre Başkanı Helen Hoehne, film yapımcısı Saner Ayar, NBA Hall of Fame fotoğrafçısı Andrew Bernstein ve YouTuber Enes Yılmazer soruları yanıtladı.

Amerika'daki yabancı izleyicilerin, Türk kültürünün zengin dokusunu sinema merceğinden keşfetmeleri için düzenlenen ve uluslararası camiada Türk sinemasının etkisini gösteren etkinliğe, Türkiye'den birçok oyuncu katıldı.

Etkinliğin Başkanı Barbaros Tapan, Türk filmlerinin ve dizilerinin artık dünyada tanındığını belirterek, "Yönetmenlerimiz, oyuncularımız dünya yıldızı, artık onlar da büyük projelere imza atıyor ve dünyanın dört bir köşesinde dizilerimiz değişik dillerde yayınlanıyor. Biz de dedik ki 'artık Hollywood'da Hollywood-Türk Film ve Drama Günleri'nde böyle bir güzel etkinliğe imza atalım, onlar da burada kırmızı halıda, resepsiyonlarda bulunsun.' Onun için böyle güzel bir etkinliği düzenledik." ifadelerini kullandı.

Tapan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleriyle Los Angeles kentinde bulunan Sony Stüdyoları'nda düzenlenen etkinliğe katkı sunanlara teşekkürlerini iletti.

- "Umarım en büyük ödülleri alır"

Oyuncu Meryem Uzerli, bir gün önce gösterimi yapılan "Atatürk" filmi hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"Umarım performans için en büyük ödülleri alır. Yönetmeni ve oyuncu kadrosundan çok çok etkilendik." diyen Uzerli, Türkiye'nin ABD'den sonra satışlarda 2. sırada olduğunu ve bundan dolayı çok gururlandıklarını dile getirdi.

- "Artık dizilerimiz şaha kalkmış durumda ve Türk endüstrisi adına da gurur verici"

"Şahsiyet 2" dizisi için heyecanlı olduğunu dile getiren oyuncu Fadik Sevin Atasoy da şu ifadeleri kullandı:

"Uluslararası platformda, benim de içinde yer aldığım bir dizi, 87 ülkeye satıldı. Şimdi Meksika pazarına girdi, bütün Güney Amerika'da fırtına gibi esiyor ve en yüksek reytingleri alıyor, bu çok güzel bir duygu. Düşünün ben Türk oyuncuyum, İspanyol seyirci tarafından takdir ediliyorsun ve bu yaz İspanya'da yoğun ilgiden dolayı yürüyemedim. Artık dizilerimiz şaha kalkmış durumda ve Türk endüstrisi adına da gurur verici."

AA'ya konuşan film yapımcısı Saner Ayar da "Son 50 senedir Türk sinemasına hizmet eden, bizlerden önce, çok çok fazla emektarlar ve yapımcılar var. Bizim şu anda yapıyor olduğumuz şey, aslında sinema anlamında bütün dünyaya, bugüne kadar Türkiye'de yapılmış olan her şeyi anlatmaya çalışmak. Bunun için de biz burada temsilciyiz." ifadesini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
İşte Türkiye’nin nüfusu
İşte Türkiye’nin nüfusu
Plaka değiştirince hayatı kâbusa döndü!
Plaka değiştirince hayatı kâbusa döndü!
AK Parti'den Fatma Betül Sayan için olay çağrı
AK Parti'den Fatma Betül Sayan için olay çağrı
Son Haberler
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı 4 besin grubu!
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı...
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
İşte Türkiye’nin nüfusu
İşte Türkiye’nin nüfusu
Dışişleri Bakanlığı önünde Filistin bayrağı açarak slogan atan kadın gözaltına alındı
Dışişleri Bakanlığı önünde Filistin bayrağı açarak slogan atan kadın gözaltına alındı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.