• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
03:26
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yeni düzenleme
02:57
Osmaniye'de elektrikli bisiklet ile otomobilin çapışması kamerada; 1 yaralı
02:55
Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
02:55
Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
02:16
Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı
00:26
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. 120 metrekareyi 3 metrekareye sığdırıyorlar - Bursa Haberleri
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 02 Haziran 2021 - 10:05
Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 11:06

120 metrekareyi 3 metrekareye sığdırıyorlar - Bursa Haberleri

Son dakika 'EKONOMİ' kategorisinde yer alan habere göre; Korona virüs vak'aları sebebiyle vatandaşlar tatil için karavanı tercih ediyor. 75 bin ile 1 milyon arasında değişen fiyatlara karavan imalatı yapan firmalar, siparişlere yetişemez oldu.

Bursa Haberleri
02 Haziran 2021 - 10:05
Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 11:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
120 metrekareyi 3 metrekareye sığdırıyorlar - Bursa Haberleri
Türkiye’de ilk tespit edilen korona virüs vak’asının 11 Mart günü açıklanmasının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere rağmen vatandaşlar da kendi korunma yöntemlerini uygulamaya başladı. Kabalık ortamlardan kaçan tatilciler, sakin ve sessiz mekânları tercih ederken, ne kadar temizlense de başka birisinin yatmış olduğu yatakta yatmak veya yediği tabaktan yemek istemiyor. Bunlar karavanla tatili tercih ediyor. Dağda veya sakin bir sahilde tatil yapma imkânı sunan karavanların maliyeti ise 75 bin liradan başlayıp 1 milyona kadar çıkabiliyor.

Şu anda siparişlere yetişemediklerini belirten VIP Karavan’ın sahibi Erkut Doğan, “Kişiye özel karavanlar yapıyoruz. Şu sıralar karavan çılgınlığı var. İnsanlar başkasının yatağında yatmak veya başkasının yediği tabaktan yemek yemek istemiyor. Otellere soğuk bakıyorlar. Herkes karavan ile tatile yöneldi. Son 7 aydır tatil yapacakların hepsi karavan yaptırmak istiyor. Biz kişiye göre karavan yaptığımız için ön plana çıkıyoruz. Yaptırmak isteyen kişi, bize içerisinde ne olsun ve olmasın diye rengine kadar belirliyor. Kalitesinden özelliklerine göre 75 ile 1 milyon arasında fiyatlar değişiyor. Karavanların olmazsa olmazı ’webasto’dur. Kışın tatil yapmak için en önemli özelliktir. Daha sonra yatak sayısından televizyon sayısına, tezgâhından oturma alanlarına kadar istenilen özelliklerde yapabiliyoruz. Türkiye standartlarındaki 90 ile 120 metrekare arasındaki bir evi biz 3,5 metrekareye sığdırıyoruz. Karavan kullanımı için 2 kişi mükemmel, 3 kişi karar, 4 kişi ise zarardır. Kalabalık ailelere biz genellikle çekmeli karavan veya 20-30 kişilik minibüslerden imâl ediyoruz” dedi.
Müşterilerin kendisinde araç varsa onları ilk öncelik olarak değerlendirdiklerini belirten Doğan, “Ancak bu işe ilk defa heves eden veya bize danışanlara araç alınımda da yardımcı oluyoruz. Arabanın bakımında tutun süsüne kadar tepeden tırnağa yapıyoruz. 45 ilâ 65 gün arasında da teslim ediyoruz. Şu anda iki dükkânımız da full olarak çalışıyor. 30’a yakın aracımız kaldı. Bunlar bittikten sonra yeni siparişleri almaya başlayacağız. Yoğunluğumuzdan karavan yaptırmak isteyenleri üzülerek geri çevirmek zorunda kalıyoruz. İsterleriyse bir ilâ 3 ay arasında sıraya alıyoruz. Bütün meslektaşlarım şu anda bu durumu yaşıyor” şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"120 metrekareyi 3 metrekareye sığdırıyorlar" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "02.06.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan "120 metrekareyi 3 metrekareye sığdırıyorlar" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
"Afetlere daha hazır Bursa için çalışıyoruz"
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Son Haberler
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yeni düzenleme
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yeni düzenleme
Osmaniye'de elektrikli bisiklet ile otomobilin çapışması kamerada; 1 yaralı
Osmaniye'de elektrikli bisiklet ile otomobilin çapışması kamerada;...
Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı
Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden...
Neştersiz cerrahi
Neştersiz cerrahi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.