Zümrüdüanka son bölüm full izle! Zümrüdüanka 17. bölüm tek parça izle! - FOX TV - 30 Ekim 2020

TAKİP ET

Zümrüdüanka son bölüm izle! Zümrüdüanka 17. bölüm, (full) yayınlandı! FOX TV nin başarılı dizilerinden olan Zümrüdüanka 17. bölüm full izle! Her hafta başka bir heyecan ile izleyici karşısına çıkan Zümrüdüanka dizisinde bu hafta neler olacak? Zümrüdüanka son bölüm de bugün, Serhat ve Zümrüt, yaşadıkları tüm acılardan sonra, mutlu olmak için her şeye karşı durmak isterler. Ancak Abbas uzakta olsa dahi, onları temelli ayırmak için, çok tehlikeli bir planın tohumlarını ekmeye başlamıştır.

Reklam
Reklam

Zümrüdüanka son bölüm izle! Zümrüdüanka 17. bölüm, (full) yayınlandı! FOX TV nin başarılı dizilerinden olan Zümrüdüanka 17. bölüm full izle! Her hafta başka bir heyecan ile izleyici karşısına çıkan Zümrüdüanka dizisinde bu hafta neler olacak? Zümrüdüanka son bölüm de bugün, Serhat ve Zümrüt, yaşadıkları tüm acılardan sonra, mutlu olmak için her şeye karşı durmak isterler. Ancak Abbas uzakta olsa dahi, onları temelli ayırmak için, çok tehlikeli bir planın tohumlarını ekmeye başlamıştır. Zümrüdüanka 17. bölüm ile ilgili gelişmeler haberimizde.

ZÜMRÜDÜANKA 17. BÖLÜM FULL İZLE

FOX TV nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Zümrüdüanka 30 Ekim 2020 de yayınlanan 17. bölümüyle yine izleyici mest ediyor! Bu hafta yayınlanan son bölümün de, Abbas, Serhat’ın gazabına uğrayacağını anlayınca, çareyi kaçmakta bulur. Abbas, kendini korumaya aldığını düşünürken, en büyük müttefiki olan Azimet’i kaybetmek üzere olduğundan habersizdir. Serhat ve Deniz, boşanırlar. Zümrüt, Serhat’ın aşkına daha fazla kayıtsız kalamaz.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM FULL İZLE

Serhat ve Zümrüt, yaşadıkları tüm acılardan sonra, mutlu olmak için her şeye karşı durmak isterler. Ancak Abbas uzakta olsa dahi, onları temelli ayırmak için, çok tehlikeli bir planın tohumlarını ekmeye başlamıştır. Zümrüt, tüm yaşananlardan sonra bir karar alır. Zümrüt’ün aldığı kararla, sadece Serhat’ın değil, tüm konağın kaderi değişecektir.

ZÜMRÜDÜANKA 17. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Zümrüdüanka dizisinin en son bölümünde, Suhandan’ın inadı, onu Hamit’le olan ilişkisini bitirme noktasına getirir. Ancak Deniz’in vereceği akıl, Suhandan’ın ilişkisine başka bir gözle bakmasını sağlayacak ve ona, yepyeni bir kapı açacaktır. Abbas, günahlarından kaçabilecek midir? Zümrüt’ün aldığı karar, nelere yol açacaktır?

ZÜMRÜDÜ ANKA 17. YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!