Zümrüdüanka son (16. bölüm) full izle - 24 Ekim 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Zümrüdüanka 16. bölüm full izle! Zümrüdüanka son bölüm full izle! Zümrüdüanka 24 Ekim 2020 tarihli bölümü FOX TV E izleyici ile buluştu. Zümrüdüanka 16. bölüm izle! Zümrüt, Cihan'ın atölyesinde işe başlar. Serhat, bunu hiç tahmin etmediği bir anda öğrenir. Zümrüt'ü, Cihan'dan kıskanır. Ancak Zümrüt, sevdiği işi yapmak konusunda kararlıdır.

Reklam
Reklam

ZÜMRÜDÜANKA 16. BÖLÜM FULL İZLE! Abbas, Zümrüt ve Serhat’ı ayırmak için, gözünü karartır. Ancak tüm yaptıklarının bedelini, yeni doğan oğlunu görememekle öder. Zümrüdüanka 24 Ekim 2020 tarihli bölümü FOX TV E izleyici ile buluştu. Zümrüdüanka 16. bölüm izle! 

ZÜMRÜDÜANKA 16. BÖLÜM İZLE

Zümrüdüanka 16. yeni bölüm full izle! Serhat, Deniz’den boşanmak için işlemleri hızlandırır. Deniz de konakta kalıcı olmak adına, yeni iş birliklerinin önünü açar. Zümrüt, Cihan’ın atölyesinde işe başlar. Serhat, bunu hiç tahmin etmediği bir anda öğrenir. Zümrüt’ü, Cihan’dan kıskanır. Ancak Zümrüt, sevdiği işi yapmak konusunda kararlıdır.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLAYINIZ

Zümürüanka son bölüm tek parça full izle! Serhat, ailesinin ve amcasının ölümünden dolayı Abbas’tan şüphelenirken, şüphelerine cevap bulmak için, Abbas’ın kara kutusu Niyazi Çavuş’un peşine düşer. Suhandan, Hamit’in ona attığı adımı yanlış anlayınca, Demirkan Konağı’na döner. Ancak bu ayrılık, ikisine de iyi gelmez.

ZÜMRÜDÜANKA FULL İZLE | SON BÖLÜM

Zümrüdüanka 30. bölüm full izle tek parça! Serhat’ın Abbas’a öfkeyle atacağı adım, Zümrüt’le yeniden bir arada olma ihtimalini yok etmek üzeredir. Zümrüt, felakete dönüşen bu duruma kayıtsız kalamaz. Serhat, Niyazi Çavuş’u bulabilecek midir? Zümrüt, Serhat’ı dönüşü olmayan bu yoldan geri döndürebilecek midir? Zümrüdüanka 16. bölüm full haber16.com izle!