Zümrüdüanka 14. bölüm izle - (son bölüm full) - 10 Ekim 2020 - FOX TV

TAKİP ET

ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM FULL İZLE. Cumartesi akşamları FOX TV nin sevilerek izlenen dizisİ ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM FULL yayınlandı. 10 Ekim 2020 tarihinde ekrana gelen ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM de, Abbas, Zümrüt'ün akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürüp, Serhat'ın aklını karıştırmaya çalışır. Serhat, Abbas'ın tek bir lafına bile inanmazken; Abbas'ı Serhat'ın elinden, sürpriz biri kurtarır. ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM TEK PARÇA, ZÜMDÜRÜANKA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE linkleri HABER16.COM da.

Reklam
Reklam

ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM FULL İZLE. Cumartesi akşamları FOX TV nin sevilerek izlenen dizisİ ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM FULL yayınlandı. 10 Ekim 2020 tarihinde ekrana gelen ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM de, Abbas, Zümrüt’ün akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürüp, Serhat’ın aklını karıştırmaya çalışır. Serhat, Abbas’ın tek bir lafına bile inanmazken; Abbas’ı Serhat’ın elinden, sürpriz biri kurtarır. ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM TEK PARÇA, ZÜMDÜRÜANKA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE linkleri HABER16.COM da.

ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM İZLE

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen dizi ZÜMRÜDÜANKA 10. YENİ BÖLÜM de bu akşam, Abbas, Zümrüt’ün akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürüp, Serhat’ın aklını karıştırmaya çalışır. Serhat, Abbas’ın tek bir lafına bile inanmazken; Abbas’ı Serhat’ın elinden, sürpriz biri kurtarır. Tüm bu olanları fırsata çeviren Deniz, Zümrüt’ü hayatlarından çıkarıp, Serhat ve Işık’la gerçekten aile olabilmek için, kozlarını kullanmaya başlar. Sakin, ama kararlı bir şekilde ilerlemektedir. Hamit’in bazı adımları; Suhandan’ın önyargılarını kırarken, ikili arasında beklenmedik gelişmelere vesile olur.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLAYINIZ

10 Ekim 2020 Cumartesi akşamı FOX TV eklarında heyecan ve aşk dolu bir macerayı izleyeceğimiz ZÜMRÜDÜANKA 10. SON BÖLÜM de bu hafta; Zümrüt, konakta kalmayı daha fazla gururuna yediremez. Serhat’ı bile hayatından çıkarmayı göze alarak, küllerinden yeniden doğmak için hikayesinin başladığı yere; baba ocağına döner. Cihan, Zümrüt’ü şaşkınlığa uğratan bir teklifte bulunur. Zümrüt, ne cevap vereceğini bilemezken, Serhat da Zümrüt’le kaderlerini yeniden yazmak için harekete geçer.

ZÜMRÜDÜANKA 10. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

ZÜMRÜDÜANKA son bölümleri, yeni bölümleriyle ilgili ZÜMRÜDÜANKA FULL İZLE, ZÜMRÜDÜANKA TEK PARÇA İZLE linkleri,  en son güncel gelişmelerin hepsi HABER16.COM da.