Zümrüdüanka 13. bölüm izle, Zümrüdüanka son bölüm full izle - 3 Ekim 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Zümrüdüanka 13. bölüm izle. Zümrüdüanka 13. son bölüm izle! FOX TV'nin Cumartesi akşamları sevilerek izlenen dizisi Zümrüdüanka 13. yeni bölüm izleyici ile buluştu. Zümrüdüanka 13. bölüm full izleme linki haberimizde. Zümrüdüanka son bölüm de, Zümrüt ve Serhat, artık geri dönülmez bir yola girmiştir. Zümrüt, Serhat'ın gözlerinin içine bakarak, kendisini kandırdığına inanır. Oysa Serhat, sadece Zümrüt'ü korumak için çabalamıştır. Ancak Zümrüt, Serhat'ın sözlerine kulaklarını tıkar...

Reklam
Reklam

Zümrüdüanka 13. bölüm. Zümrüdüanka 13. son bölüm izle! FOX TV'nin Cumartesi akşamları sevilerek izlenen dizisi Zümrüdüanka 13. yeni bölüm izleyici ile buluştu. Zümrüdüanka 13. bölüm full izleme linki haberimizde. Zümrüdüanka son bölüm de, Zümrüt ve Serhat, artık geri dönülmez bir yola girmiştir. Zümrüt, Serhat’ın gözlerinin içine bakarak, kendisini kandırdığına inanır. Oysa Serhat, sadece Zümrüt’ü korumak için çabalamıştır. Ancak Zümrüt, Serhat’ın sözlerine kulaklarını tıkar... Zümrüdüanka 13. bölüm full, Zümrüdüanka son bölüm full, Zümrüdüanka 13. bölüm tek parça izleme linkleri haber16.com da.

ZÜMRÜDÜANKA 13. BÖLÜM > ZÜMRÜDÜANKA 13. BÖLÜM FULL İZLE - TIKLAYINIZ

ZÜMRÜDÜANKARA 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Cumartesi akşamları izleyici ekrana kitleyen ve sevilerek izlenen dizi Zümrüdüanka yeni bölüm de bu akşam, Canan, Suhandan'ın koruma çabasına inanmıyor. Zümrüt ve Serhat, artık geri dönülmez bir yola girmiştir. Zümrüt, Serhat’ın gözlerinin içine bakarak, kendisini kandırdığına inanır. Oysa Serhat, sadece Zümrüt’ü korumak için çabalamıştır. Ancak Zümrüt, Serhat’ın sözlerine kulaklarını tıkar. Deniz, her şeyin ortaya çıkmasıyla birlikte, işinin kolaylaşacağını düşünür. Ancak Ülfet, Deniz’in planlarının önündeki büyük engellerden biridir. 

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM > ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM FULL İZLE

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Heyecanla beklenen izleyici meraklandıran Zümrüdüanka son bölüm de bu hafta, Serhat, Zümrüt'e kendini affettirmeye çalışıyor. Cihan, kızını geri alıp, eski hayatına dönmek için radikal adımlar atar. Kader, onu aynı zamanda Zümrüt’e de yaklaştırmaktadır. Suhandan, Hamit hakkında duyacağı bazı şeylerden sonra, gitmek ve kalmak arasında kalacaktır. Zümrüt, kaza gecesinde olanları hatırlamaya başlar. Hatırladığı her şey, onu adım adım Abbas’a götürmektedir. Abbas, yolun sonuna mı gelmiştir? Serhat, Zümrüt’le mutlu olabilmek için, daha kaç sınavdan geçecektir?

ZÜMRÜDÜANKA 13. YENİ BÖLÜM (FULL) TEK PARÇA İZLE

3 Ekim 2020 Cumartesi akşam FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Zümrüdüanka 13. son bölüm full tek parça izleyebilir, Zümrüdüanka 13. bölüm ile ilgili en son gelişmeleri haber16.com da takip edebilirsiniz.