Zümrüdüanka 10. bölüm izle - Zümrüdüanka son bölüm full izle - 12 Eylül 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Zümrüdüanka 10. yeni bölüm izleyici ile buluştu. FOX TV'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka 10. bölüm 12 Eylül 2020 (bu akşam) yayınlandı. Zümrüdüanka son bölüm de; Demirkan Konağı'nda, yepyeni bir dönem başlamıştır. Serhat, Zümrüt'ün yokluğunda yeni hayatına alışıp, acılarıyla başa çıkmaya çalışır. Ama sevdiği kadın olmadan nefes almak; Serhat'ın bugüne kadar verdiği, en büyük sınavıdır. Zümrüdüanka 10. bölüm full tek parça izleyebilir, Zümrüdüanka yeni bölümleriyle ilgili gelişmeler haber16.com'da.

Reklam
Reklam

Zümrüdüanka 10. yeni bölüm izleyici ile buluştu. FOX TV'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka 10. bölüm 12 Eylül 2020 (bu akşam) yayınlandı. Zümrüdüanka son bölüm de; Demirkan Konağı’nda, yepyeni bir dönem başlamıştır. Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışıp, acılarıyla başa çıkmaya çalışır. Ama sevdiği kadın olmadan nefes almak; Serhat’ın bugüne kadar verdiği, en büyük sınavıdır. Zümrüdüanka 10. bölüm full tek parça izleyebilir, Zümrüdüanka yeni bölümleriyle ilgili gelişmeler haber16.com'da.

Zümrüdüanka 10. bölüm de; Demirkan Konağı’nda, yepyeni bir dönem başlamıştır. Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışıp, acılarıyla başa çıkmaya çalışır. Ama sevdiği kadın olmadan nefes almak; Serhat’ın bugüne kadar verdiği, en büyük sınavıdır. Serhat, Zümrüt’ü kendisinden çalan kişinin peşindedir.
Ancak, Abbas ve Azimet’in de Serhat için başka planları vardır.

ZÜMRÜDÜ ANKA 10. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Zümrüdüanka son bölümde;  Serhat’ın gerçeği öğrenmesine engel olmak için, geçmiş defterleri açarlar. Ancak eski hesaplar açıldığında, konakta yepyeni bir devir başlayacak ve hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır. Suhandan, Özgüç Konağı’ndaki yaşantısına devam ederken, tüm şartlara rağmen ayakta kalmaya çalışır. Hamit’in Suhandan’a olan ilgisi günden güne artarken, Canan’ın da rahat durmaya niyeti yoktur.

Zümrüdüanka 10. bölüm full tek parça izle: Serhat, hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı öğrenir. Bu sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte, önemli bir yol ayrımına gelir. Vermesi gereken kararla; sadece kendisinin değil, tüm konağın kaderini değiştirecektir. Azimet ve Abbas’ın planı, işleyecek midir? Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda küllerinden yeniden doğabilecek midir? 

ZÜMRÜDÜ ANKA SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zümrüdüanka 10. son bölümüyle 12 Eylül 2020 de FOX TV ekranlarında yayınlandı. Zümrüdüanka 10. son bölüm full izleyebilir, güncel gelişmeleri haber16.com'dan takip edebilirsiniz.

Zümrüdüanka her Cumartesi akşamı saat 20:00 da FOX TV ekranlarında.

Zümürüanka 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zümrüdüanka 11. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Zümrüdüanka 11. bölüm ile ilgii fragman ve tanıtımlar için haberimizi takipte kalınız.