Zonguldak ormanları sonbaharı karşılıyor

TAKİP ET

Zonguldak ormanları sonbaharı karşılıyor, başlıklı haberin detayında; Zonguldak ormanları sonbaharın gelişini karşılıyor. Sonbaharın gelişiyle birlikte tabloluk görüntüler ziyaretçilerini büyülüyor.

Reklam
Reklam

Yer altından ekonomiye katkı sağlayan taşkömürüyle karaelmas adını alan Zonguldak, mavi ve yeşilin her tonunu barındırmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sonbahar mevsiminin başlamasıyla birlikte Zonguldak ormanları kırmızıya dönüyor. Her mevsim farklı güzellikleriyle dikkat çeken kent, kent merkezine 12 kilometre uzaklıktaki şehir ormanı ile ziyaretçilerini büyülüyor. Şehir ormanına gelen ziyaretçiler, akan derelerin yanında kuş sesleri ile adeta huzur buluyor. Sonbaharı karşılayan ağaçların arasında anı fotoğraflayan ziyaretçiler, doyumsuz güzellikleri yaşıyor.

Zonguldak ormanları, drone ile havadan da görüntülendi. Renklerin yeşilden kırmızıya dönmeye başladığı sonbaharda seyrine doyumsuz görüntüler ortaya çıktı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Zonguldak ormanları sonbaharı karşılıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Zonguldak ormanları sonbaharı karşılıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.