Zeytinyağı hırsızları yakalandı

TAKİP ET

Zeytinyağı hırsızları yakalandı, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evden 55 litre zeytinyağı çalan hırsızlar polis tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri son olarak dün Prof. Muammer Aksoy Mahallesi 1111 sokakta bulunan bir evden 55 litre zeytinyağı çalan hırsızların peşine düştü. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri çok sayıda kamera incelemesi yaparak hırsızlık şüphelilerinin K.Y ve O.Y olduğunu tespit etti. Şahısları yakalamak için operasyon başlatan ekipler K.Y'yi, ikametine baskın yaparak yakalarken, O.Y'yi de başarılı takip sonucunda Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yakaladı. Daha önceden 29 ayrı suçtan kaydı bulunan K.Y ile yine daha önceden 5 ayrı suçtan kaydı bulunan O.Y, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nazilli Kapalı Cezaevine teslim edildi.




Zeytinyağı hırsızları yakalandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Zeytinyağı hırsızları yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)