Zehra Kaygısız Türkiye Şampiyonu oldu

TAKİP ET

Zehra Kaygısız Türkiye Şampiyonu oldu, başlıklı haberin detayında; 07-15 Ekim 2021 tarihleri arasında Ankara'da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında yarışan Kayserili sporcu Zehra Kaygısız Türkiye Şampiyonu oldu. 129 sporcu içerisinde Türkiye Şampiyonu olan başarılı sporcu Zehra Kaygısız büyük sevinç ve mutluluk yaşadı.

Reklam
Reklam

Taha Akgül Spor Salonunda yapılan birbirinden zorlu, seyir keyfi yüksek müsabakalarda rakiplerine şans vermeyen Kayserili sporcu Zehra Kaygısız Türkiye Şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı; Türkiye Şampiyonu olan Zehra Kaygısız’ı ve antrenörü Hasan Önal’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Zehra Kaygısız Türkiye Şampiyonu oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Zehra Kaygısız Türkiye Şampiyonu oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.