Zabıta ekipleri pazarda denetim yaptı

TAKİP ET

Zabıta ekipleri pazarda denetim yaptı, başlıklı haberin detayında; Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde zabıta ekipleri ilçe pazarında denetim yaptı.

Reklam
Reklam

Gölpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından her hafta salı günü kurulan ilçe pazarında Hayat Eve Sığar (HES) kodu denetimleri yaptı. Vatandaşlar her alanda sağlıklı ve güvenli hizmet alabilmesi amacıyla birçok başlıkta denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, pazar alanında vatandaşlara, maske takmaları, hijyen ve sosyal mesafe konularında uyarılarda da bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Zabıta ekipleri pazarda denetim yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Zabıta ekipleri pazarda denetim yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.