Yurtta kalan öğrencilere gezi motivasyonu

TAKİP ET

Yurtta kalan öğrencilere gezi motivasyonu, başlıklı haberin detayında; Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yurtta kalan kız öğrencileri hafta sonunda Levent Vadisi'ni gezdi.

Reklam
Reklam

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan ve il dışından gelen üniversitesi öğrencilerinin Malatya’yı tanıması için hafta sonunda gezi düzenlendi. Şehre uyum kapsamında yeni kayıt yapan öğrencilere yönelik olarak gerçekleşen gezide öğrenciler Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi’ni gezd.

Yurtta kalan kız öğrencileri her hafta sonu düzenlecek gezi ile kentin tüm tarihi ve turistik yerlerini görme imkanı bulacağı belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yurtta kalan öğrencilere gezi motivasyonu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Yurtta kalan öğrencilere gezi motivasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.