Yüreklere dokunan aşk... 65 yıllık evli çift birkaç saat arayla öldü

TAKİP ET

ABD'nin Missouri eyaletinde yaklaşık 65 yıldır birlikte olan yaşlı çift kaldıkları huzurevinde aynı gün ölüme gitti. Son saatlerinde aynı yatağa yerleştirilen çift el ele öldü.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 65 yıldır birlikte olan çift, aynı gün St.Louis bölgesinde huzurevinde öldü. Morrison çiftinin yatakları, son saatlerinde yan yana yerleştirildi ve el ele tutuşmalarına izin verildi. 1955'te Cadılar Bayramın'da tanışan Morrison çifti, tanıştıktan 6 ay sonra dünyaevine girdi ve o günden sonra hiç ayrılmadı. İki çocukları olan çifften Jack, babasının VK Bus Lines şirketini yöneterek geçimini sağladı. O günden sonra mutlu bir evlilik geçiren Morrison çiftinin, uzun evliliklerinin sırrı ise her şeyi birlikte yapmalarında saklı.

Jack ve Harriet başarılı evlilikleri boyunca sıradan işlerden yemek yemeğine kadar neredeyse her şeyi birlikte yaptılar. Jack, kahvesini yapmak için her sabah Harriet'ten önce kalktı ve kuaföre giderken eşini arabada saatlerce bekledi. Çift, 65 yıllık sevgi dolu ilişkileri boyunca mümkün olduğu kadar birlikteydi. Ayrılmaz çift Harriet ve John "Jack" Morrison, son anlarını St. Louis, Missouri yakınlarındaki Woodlands Huzurevi'nde yan yana geçirdiler.

86 yaşındaki Jack, 11 Ocak 2020 günü sabah saat 03.34'te öldü ve 83 yaşındaki sevgili eşi Harriet o akşam saat 23: 53'te öldü.