Yunusemre'den konteynerlere dezenfekte

TAKİP ET

Yunusemre'den konteynerlere dezenfekte, başlıklı haberin detayında; Yunusemre Belediyesi, kış aylarında da sorumluluk sahasındaki konteynerleri dezenfekte ediyor.

Reklam
Reklam

Yunusemre Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri bünyesinde bulunan iki adet buharlı yıkama aracı ile ilçedeki yeraltı ve yerüstü konteynerleri temizliyor. Çalışma kapsamında Güzelyurt Mahallesindeki çöp konteynerleri dezenfekte edildi. Belirli bir program çerçevesinde ilçenin farklı noktalarındaki çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmeye devam edeceğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Ekiplerimiz, iki adet buharlı yıkama aracımızla kış aylarında da çöp konteynerlerini basınçlı su ile dezenfekte ediyor. Ekiplerin yeraltı ve yerüstü konteynerlerinin temizlemesi ile kötü görüntü ve sağlıksız ortamın önüne geçiliyor. Temizleme ve dezenfekte çalışmalarımızı düzenli olarak sürdüreceğiz.




Yunusemre'den konteynerlere dezenfekte başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Yunusemre'den konteynerlere dezenfekte başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)