Yunanistan'ın Eğriboz Adası'ndaki yangın 3 gündür devam ediyor

TAKİP ET

Yunanistan'ın Eğriboz Adası'ndaki yangın 3 gündür devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Yunanistan'ın Eğriboz Adası'nda ormanlık alanda 3 gündür devam eden yangın kontrol altına alınamıyor.

Reklam
Reklam

Yunanistan’daki Eğriboz Adası’nın (Evia) kuzeyinde ormanlık alandaki yangınla mücadele 3 gündür sürüyor. Onlarca köyün ve Saint David manastırının risk altında olduğu bölgede en az 150 ev yandı. Çevredeki bir çok köyün teknelerle tahliye edildiği adada onlarca araç da kullanılamaz hale geldi.

Kuvvetli rüzgar ve yoğun duman nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi yangın söndürme çalışmalarını zorlaştırıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yunanistan’ın Eğriboz Adası’ndaki yangın 3 gündür devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Yunanistan’ın Eğriboz Adası’ndaki yangın 3 gündür devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.