Yolda kalan vatandaşlar İmamoğlu'nun kulaklarını çınlattı

TAKİP ET

Yolda kalan vatandaşlar İmamoğlu'nun kulaklarını çınlattı, başlıklı haberin detayında; Tüm yurtta kar yağışı etkisini sürdürürken birçok bölgede trafik durdu ve vatandaşlar ise yollarda kaldı. Yolda kalan bir vatandaş ise "Ekrem İmamoğlu balık keyfi yap" diye isyan etti.

Reklam
Reklam

İstanbul'da gün boyu etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Mesai saati bitimi nedeniyle araçları ile evine gitmek isteyen vatandaşlar yolda kaldı. 3-4 saattir yollarda kalan vatandaşlardan biri ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, 'balık keyfi yap' diyerek isyan etti




Yolda kalan vatandaşlar İmamoğlu'nun kulaklarını çınlattı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Yolda kalan vatandaşlar İmamoğlu'nun kulaklarını çınlattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)