Yolcu otobüsünde Türk kahveli taciz

TAKİP ET

Balıkesir'den İstanbul'a dönmekte olan bir yolcu otobüste yaşanan muavin dehşetinin detayları tüyler ürpertiyor. Edinilen son dakika bilgisine göre, 4 Ekim gecesi İstanbul'a dönmek üzere olan otobüse binen E.B. isimli kadın, muavinin "İsterseniz Türk kahvesi ikramımız da var" teklifine "Olur" yanıtını verdi. E.B., Türk kahvesi içtikten sonra ise adeta dehşeti yaşadığını iddia etti. Polise giderek ifade veren kadın, otobüste maruz kaldığı taciz olayın detaylarını teker teker anlattı.

Reklam
Reklam

İstanbul'dan Balıkesir'e giden E.B. isimli kadın, dönüş yolunda bindiği otobüste muavin dehşetini yaşadı. Edinilen son dakika bilgisine göre, E.B., 4 Ekim tarihinde gece İstanbul'a dönmek üzere şehirlerarası otobüse bindi. 31 nolu koltuğua oturan kadın, koltuk yatırma durumundan dolayı ön ve arkasındaki yolcularla yaşadığı tartışma sonrasında yerini değiştirdi. Arka koltuklardan birisine geçen E.B., muavinin Türk kahvesi de bulunduğunu belirtmesi üzerine bunu kabul etti. Kadının iddiasına göre kahvenin tadını acıydı; ancak yine de içti.

"KALKAMADIM, ETRAFTAKİ SESLERİ DUYABİLİYORDUM"
Sabah'ın haberine göre, Polisteki son dakika ifadesinde olayın ciddiyetini gözler önüne seren kadın, kahvenin acı olduğunu ancak yine içtiğini iddia etti. Fakat kısa süre sonra uykusu geldiğini belirtti. E.B., polisteki ifadesinde başından geçenleri anlatırken şöyle devam etti: "Ne kadar uyuduğumu bilmiyorum. Birçok kez uyanmaya çalıştım ancak kalkamadım. Etraftaki sesleri duyabiliyordum."

Tüyler ürperten olayın devamını anlatan kadın, maruz kaldığını iddia ettiği muavin tacizine ilişkin şu sözleri kullandı;
Hİstanbul'dan Balıkesir'e giden E.B. adlı kadın, dönüş yolunda otobüste muavinin tacizine uğradı. İddiaya göre olay şöyle gelişti: Tekstilci olan E.B., 4 Ekim'de gece İstanbul'a dönmek üzere şehirlerarası otobüse bindi. 31 nolu koltuğa oturan E.B., ön ve arkasındaki yolcularla koltuk yatırma tartışması yaşadı. Muavin M.A., isterse arkada boş olan yere geçebileceğini söyledi. Kadın kabul etti.

Arka koltuklardan birine geçen E.B., içecek servisi yapan muavinin, "İsterseniz Türk kahvesi ikramımız da var" teklifine "Olur" yanıtı verdi. Kadının iddiasına göre kahvenin tadı acıydı ancak yine de içti. Fakat kısa süre sonra uykusu geldi. E.B., polisteki ifadesinde başından geçenleri anlatırken şöyle devam etti: "
"Ne kadar uyuduğumu bilmiyorum. Kendime geldiğimde Dudullu'daydık. Birçok kez uyanmaya çalıştım ancak kalkamadım. Etraftaki sesleri duyabiliyordum. Bu sürede muavinin 15-20 kez geldiğini ve üzerimi örtme bahanesiyle beni taciz ettiğini hatırlıyorum. İki kez su getirdi ancak gözlerimi açıp şahsa bakamıyordum. Kendimi çok yorgun hissediyordum. Otobüs yolculuklarında molaların çoğunda inerdim ama bir kere bile inemedim. Eve gittiğimde ayakta duramıyordum."
Olayla ilgili soruşturma açıldı.