Yolanthe'nin Sneijder'e sunduğu barışma şartı şaşırttı

TAKİP ET

Mart ayında boşanacakları söylenen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder ile oyuncu eşi Yolanthe Cabau, evliliklerine bir şans daha verdiler. Yolanthe'nin Sneijder'e sunduğu barışma şartı ise şaşırttı.

Reklam
Reklam

Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder ile model ve oyuncu eşi Yolanthe Cabau, Mart'ta boşanacaklarını açıklamıştı. 9 yıl önce hayatlarını birleştiren ikilinin ayrılma nedenleriyle ilgili olarak çeşitli söylentiler çıksa da, Hollanda basını ikilinin birbirine ihanet ettiğini yazdı. Ayrıca Wesley Sneijder'in de eşine sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı da ileri sürülmüştü.

Bu sezon futbolu bırakan Wesley Sneijder, eşinin gönlünü kazanmak için, Yolanthe Cabau'nun kurduğu 'Free A Girl' derneğine Anneler Günü'nde 2 milyon euro'luk yani 13 milyon 500 bin TL'lik bağış yapmış ancak Sneijder'in bu girişimi Cabau'nun boşanma kararını değiştirmemişti. Geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına konuşan Sneijder'in annesi Slyvie'dan flaş bir açıklama geldi. Slyvie Sneijder yaptığı açıklamada, Wesley ve Yolanthe'nin 9 yıllık evliliklerine oğulları Xess Xava için bir şans daha verdiğini duyurdu. Ayrıca eski model Yolanthe Cabau'nun, Galatasaray'ın eski yıldızıyla barışmak için bazı şartlar koştuğu da ortaya çıktı.

34 yaşındaki güzel kendisine ihanet ettiği öne sürülen eşinden sosyal medya hesaplarında temizlik yapmasını istedi. Wesley Sneijder önceki gün sosyal medya hesabından takip ettiği kadınları silip daha önce kullanmadığı alyansını da parmağına taktı.