Yol kenarına attığı paketten uyuşturucu çıktı
Yol kenarına attığı paketten uyuşturucu çıktı, başlıklı haberin detayında; DÜZCE(İHA) – Düzce'de Otoyol çıkışında durdurulan araçtan yol kenarına atılan paketten 17 gram uyuşturucu madde çıktı.
Kaynaşlı ilçesi TEM Otoyolu çıkışında durdurulan Bolu plakalı araçta yolcu olarak bulunan V. D. isimli şahsın üzerinde bulunduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeyi uygulama noktasını fark ettiği esnada yol kenarına attı. KOM Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde arama köpeğinin katılımı ile yapılan aramada poşet içerisine sarılı halde 17 gram bonzai maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı.
Yol kenarına attığı paketten uyuşturucu çıktı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Yol kenarına attığı paketten uyuşturucu çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)