Yine patenci çocuklar''En fazla ölürüz''

TAKİP ET

Beşiktaş'ta otobüsün arkasın takılarak paten kayan gençler adete ölüme meydan okudu. Gençlerden biri İHA muhabirinin sorduğu "Tehlikeli değil mi?" sorusuna, "En fazla ölürüz. Bir şey olmaz" dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ta otobüsün arkasın takılarak paten kayan gençler adete ölüme meydan okudu. Gençlerden biri İHA muhabirinin sorduğu "Tehlikeli değil mi?" sorusuna, "En fazla ölürüz. Bir şey olmaz" dedi.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde trafiğin en yoğun olduğu saatlerde otobüsün arkasına takılarak paten kayan iki genç adete ölüme meydan okudu. Hareket halinde bulunan otobüse tutunarak dakikalarca kayan gençler yanlarından geçen sürücülerinde ikazlarına aldırış etmedi.Tehlikeli hareketler de yapan gençler yürekleri ağızlara getirdi.

Eğlenceli, en fazla ölürüz


İHA muhabirinin "Yaptıklarının tehlikeli değil mi?" sorusuna da gençler, "Eğlenceli, en fazla ölürüz" dedi. Kameralar tarafından görüntülenen yolculukta gençler uzun bir süre otobüsün arkasına takılarak paten yapıyor. Gençlerden biri de patenle şov yaparak hayatını hiçe sayıyor.