Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

TAKİP ET

Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi, başlıklı haberin detayında; Sivas'ta bini aşkın sporcunun katılımıyla yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Reklam
Reklam

Türkiye Güreş Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde yapılan Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Taha Akgül Spor Salonu'nda 4 gün boyunca süren heyecan dolu şampiyonaya 55 ilden 175 kulüp ve bini aşkın sporcu katılım sağladı.

Şampiyona yapılan final maçlarının ardından sona erdi. Güreş şampiyonasında dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalyaları, kulüplere ise kupaları Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, hakemler ve antrenörler takdim etti.




Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.03.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)