Yıldız futbolcu, fitness modeli sevgilisini transfer uğruna terk etti

TAKİP ET

La Liga ekiplerinden Barcelona'da Valverde'nin yerine Quique Setien'in göreve gelmesiyle Arturo Vidal, Kolombiyalı fitness modeli sevgilisi Sonia Isaza ile ayrıldı.

Reklam
Reklam

Quique Setien yönetiminde takımdaki geleceği soru işareti olan ve Serie A devi Inter'e transfer olması gündemde olan tecrübeli oyuncu, radikal bir karar aldı. Şilili futbolcunun, hayatına İtalya'da devam etme ihtimali olduğu için Kolombiyalı fitness fenomeni sevgilisi Sonia Isaza'dan ayrıldı. 32 yaşındaki Arturo Vidal ve Sonia Isaza, Instagram'da birbirlerini takipten çıkardı.

Öte yandan Instagram'da yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan Sonia Isaza'nın son paylaşımlarındaki aşk acısı temalı şarkılar paylaşması da ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Eski eşini Isaza ile aldatmıştı
Tüm bu dedikoduların gölgesinde Uruguaylı TV sunucusu Claudia Schmidt ise geçtiğimiz günlerde bomba bir iddiayı gündeme taşımıştı. Schmidt, Arturo Vidal'ın eski eşi Maria Teresa Matus'ı Sonia Isaza ile aldattığını ve ilişkilerinin de bu şekilde başladığını ifade etmişti.

3 çocuğunun annesinden boşanmak zorunda kaldı
Arturo Vidal ve Maria Teresa Matus çifti, üçüncü çocuklarını bekledikleri bu dönemde yaşanan bu ihanet sebebiyle 10 yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. "Yuva yıkanın yuvası olmaz" söylemlerine maruz kalan ve Vidal'in ayrılık kararıyla, hayalleri yıkılan Sonia Isaza'nın Instagram'da 3 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Fitness modeli ve fenomeni olan Isaza'nın paylaşımları milyonlarca görüntülenme ve binlerce beğeni alıyor. Kolombiyalı güzelin Instagram hesabı üzerinden hatırı sayılır seviyede gelir elde ettiği biliniyor.