Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi oldu

TAKİP ET

Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi oldu, başlıklı haberin detayında; Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Gençler Masa Tenisi Takım Yarışmaları sonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Erzincan’da yapılan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Gençler Masa Tenisi bölge Şampiyonasında Malatya’yı temsilen Yeşilyurt Belediyespor ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü Beydağı Gençlik Spor takımları katılım sağladı.

Sözü edilen şampiyonada Malatya Yeşilyurt Belediyespor Gençler Masa Tenisi Takımı bölge ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Yeşilyurt Belediyespor masa tenisi genç takımının bölge ikincisi olması nedeniyle, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın sporcu ve antrenörlerini makamında kabul edip hediye vereceği öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.