Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının VAR'ı Erkan Engin

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının VAR'ı Erkan Engin, başlıklı haberin detayında; DG Sivasspor'un bugün deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Erkan Engin oldu.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor, Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Saat 20.00’da başlayacak mücadelede hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Elbil yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Bu müsabakada VAR koltuğunda Erkan Engin oturacak. Engin’e, AVAR olarak Oğuzhan Uğurlu eşlik edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının VAR’ı Erkan Engin" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının VAR’ı Erkan Engin başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.