Yeni evini görmeye gitti, asansör boşluğuna düşerek öldü

Yeni evini görmeye gitti, asansör boşluğuna düşerek öldü, başlıklı haberin detayında; Elazığ'da depremde evi yıkılan ve Mustafapaşa Mahallesi'ndeki yeni evini görmeye giden bir kişi, asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Olay, merkez Mustafapaşa Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarı’nda bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, depremde evi hasar gören ve hak sahibi olduğu evi incelemeye gelen Temur Tekin (49), dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Babalarının eve gelmemesinin ardından olay yerine giden oğlu, Tekin’i asansör boşluğunda gördü. Tekin’in oğlu, durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tekin’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tekin’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yeni evini görmeye gitti, asansör boşluğuna düşerek öldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Yeni evini görmeye gitti, asansör boşluğuna düşerek öldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.