Yemen'de hükümet güçlerinin kampına hava saldırısı: 7 ölü, 20 yaralı

Son dakika 'DÜNYA' kategorisinde yer alan habere göre; Yemen'in güneyindeki Abyan bölgesinde hükümet güçlerinin kampına düzenlenen hava saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı.

Yemen’in güneyindeki Abyan bölgesinde hükümet güçlerinin kampına hava saldırısı düzenlendi. Yerel kaynaklar, saldırının Mudiyah ilçesindeki hükümet güçlerine bağlı 5. Tugay kampındaki bir camiyi hedef aldığını belirterek, saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 20 kişinin yaralandığını açıkladı.
Saldırının kim tarafından gerçekleştirdiği henüz bilinmezken, farklı kaynaklar kampa düşen füzenin Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait bir savaş uçağından fırlatıldığını öne sürdü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.

"Yemen’de hükümet güçlerinin kampına hava saldırısı: 7 ölü, 20 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.07.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan haberlerin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.