Yem bulmakta zorlanan kuşlar için seferber oldular

TAKİP ET

Yem bulmakta zorlanan kuşlar için seferber oldular, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce'de vatandaşlar, kar yağışı sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için belediye meydanına yem bıraktı.

Reklam
Reklam

Düzce'de 1 haftadır aralıklarla yağan kar yağışı sebebiyle sokaklarda yem bulmakta zorlanan kuşlar için vatandaşlar harekete geçti. Vatandaşlar, belediye meydanında bulunan güvercinleri her gün düzenli olarak besliyor. Kış aylarında sokak hayvanlarının beslenmesi gerektiğini belirten Öztürk Gezer, Biz evde tok dururken kuşları da beslemek lazım. Kış ayında onlar yemek bulamazlar. Bizde yem aldık, onları besliyoruz. İmkanı olan vatandaşlar gelip burada kuşları yemleyebilir. Sokaktaki canların hepsini imkanlarımız yettiğince beslemeliyiz dedi.

Celil Celepçi ise Bunlar sessiz varlıklar. Biz içerdeyiz ve dışarı çıktığımızda üşüyorsak, bunlar hayli hayli üşüyor. Kuşlar karlı havalarda yem bulamayabilir, o yüzden bizim beslememiz lazım şeklinde konuştu.




Yem bulmakta zorlanan kuşlar için seferber oldular başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Yem bulmakta zorlanan kuşlar için seferber oldular başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)