Yedigöller yolu ulaşımı rahatlatacak

TAKİP ET

Yedigöller yolu ulaşımı rahatlatacak, başlıklı haberin detayında; Düzce İl Özel İdaresi tarafından Yığılca-Yedigöller arasındaki yol çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Reklam
Reklam

Düzce Valisi Cevdet Atay, il genelinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları incelemeye devam ediyor. Ülkenin en önemli turistik bölgelerinden biri olarak görülen ve sonbahar aylarında binlerce ziyaretçisini ağırlayan Yedigöller’e ulaşım için Düzce’de de çalışmalar hızlandırıldı. Sonbahar aylarında vatandaşların ulaşımının kolaylaştırılması amacı ile yapılan yol çalışmaları kapsamında reglaj çalışmaları yapıldı. Bölgede yapılan çalışmaları Düzce Valisi Cevdet Atay yerinde inceleyerek asfaltlanmanın hızlandırılması talimatını verdi. Ulaşım ağında asfaltlamanın kısa süre içerisinde başlayarak Yedigöllere ulaşacak vatandaşlara kolaylık sağlaması bekleniyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yedigöller yolu ulaşımı rahatlatacak" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Yedigöller yolu ulaşımı rahatlatacak başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.