YEDAŞ ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması

YEDAŞ ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması, başlıklı haberin detayında; YEDAŞ Sinop Bölge Müdürlüğü ekipleri, Sinop Kent meydanı projesi kapsamında kot farkıyla yüksekte kalan trafoyu vinç yardımıyla yeni yerine aldı. Gerçekleşen çalışma drone ile görüntülendi.

Yaklaşık 20 dakika süren çalışma sonucu trafo sorunsuz olarak yeni yerine konumlandırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YEDAŞ Sinop Bölge Müdürlüğü Operasyon Yöneticisi Batuhan Sarıoğlu; Sinop kent meydanı projesi kapsamında bizde YEDAŞ olarak güzelleştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm yatırım çalışmalarımızla bütün engelleri ortadan kaldırıyoruz. Aynı zamanda kaliteli ve sürekli enerjiyi sağlamak adına yine meydanı projesi kapsamında çeşitli alanlarda yatırım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada 1600 kW bir kabin deprese çalışması yaptık. Yeni yerine aldık. Kot farkından kaynaklık bir yükseklik söz konusuydu. Biz bunu giderdik. Çalışmalarımız hafta sonuna kadar devam edecek. Hafta sonuna kadar bütün kablolar yer altına alınarak meydan projesi çalışmalarımız sona ermiş olacak dedi.




YEDAŞ ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan YEDAŞ ekiplerinin Sinop kent meydanı projesi kapsamında trafo konumlandırma çalışması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)