Yaz Kur'an kursları sona erdi

Yaz Kur'an kursları sona erdi, başlıklı haberin detayında; Manyas ilçesinde merkez ve kırsal mahallelerde açılan yaz Kur'an-ı kerim kurslarında toplam 720 öğrenciye eğitim verildi.

Manyas’ta toplam 720 öğrencinin devam ettiği yaz Kur’an-ı kerim kursları sona erdi. Kurs sayısı ise 46 olarak açıklandı. Bu kursların 7 ‘si Manyas merkezde olmak üzere 38’si ilçe müftülüğüne bağlı camilerde verildi. Bir tanesi ise kız Kur’an kursunda gerçekleşti. Manyas Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Merkezde eğitim veren 8 kursumuzda toplam 120 öğrenci ve diğer kırsal mahallelerde ise 600 öğrenci bulunmaktadır. Müftülüğümüz adına da öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz. Din görevlilerimize de 2 ay boyunca yapmış oldukları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yaz Kur’an kursları sona erdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.08.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Yaz Kur’an kursları sona erdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.