Yaz kampları başladı

TAKİP ET

Yaz kampları başladı başıklıklı son dakika haberinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organize ettiği Yaz Gençlik Kampları başladı. Bu kapsamda ilimizden Hatay Arsuz'a 40 gencimizi deniz kampı için uğurladık.

Reklam
Reklam

Ülkemizin geleceğini inşa edecek gençler Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan doğa ve deniz kamplarında buluşuyor. Farklı şehirlerden kamplara katılan gençlerimiz kısa sürede kaynaşarak ömür boyu unutamayacakları anılara sahip oluyor.
Bir kardeşlik ikliminde gerçekleşen ve yaz süresince devam eden kamplarda kentten 1. Dönem kapsamında 12-13 yaş gençleri Hatay Arsuz’daki deniz kampına katılarak unutulmayacak bir kamp dönemi geçirecekler.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Yaz kampları başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Yaz kampları başladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.