Yavru alakarganın imdadına itfaiye ekipleri yetişti

TAKİP ET

Yavru alakarganın imdadına itfaiye ekipleri yetişti başıklıklı son dakika haberinde; Amasya'nın Suluova ilçesinde ağaçta asılı kalan yavru alakarganın imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

Reklam
Reklam

Suluova Belediyesi İtfaiye ekipleri ağaçta asılı kalan yavru alakargayı önce tedavi etti, sonra yuvasına koydu. Orta Mahalle’de ağaçta asılı kalan ala karga yavrusunu gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine zaman kaybetmeden giden ekipler, ağaçta asılı kalan yavru alakarganın ayağına krem sürerek, önce tedavisini yaptı, daha sonra yuvasına koydu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Yavru alakarganın imdadına itfaiye ekipleri yetişti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Yavru alakarganın imdadına itfaiye ekipleri yetişti" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.