Yaşlı adamın başına kolonya döken kişi kendisini böyle savundu: "Yanlış anlaşılma var"

TAKİP ET

Yaşlı adamı durdurarak yüzüne zorla maske takıp başına kolonya döken şüpheli şahıs Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete getirilen şahıs "Neden yaptın?" sorusuna, "Yanlış anlaşılma var. O benim ağabeyim" şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaşın üstüne gelen sokağa çıkma yasağı sonrası yaşlılara yönelik çirkin muamelede bulunulan çok sayıda görüntü ortaya çıkmıştı. Bu görüntülerin biri de İstanbul Bağcılar'dan gelmişti.İstanbul'da bir grup genç ''Virüsün birini bulduk'' diyerek yaşlı bir adamı durdurup, maske taktıktan sonra kafasına kolonya döktükleri görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. İstanbul Bağcılar'da yaşanan olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma başlatılması sonrasında hakkında gözaltı kararı çıkarılan şüpheli O.K. yakalandı.

"YANLIŞ ANLAMA VAR, O BENİM AĞABEYİM"
Ekipler tarafından gözaltına alınan şüpheli şahıs "Neden yaptın?" sorusuna, "Yanlış anlama var. O benim ağabeyim. Zaten öyle videolarımız var. O bana su döküyor, ben ona su döküyorum. Kesinlikle yanlış anlaşılma var" dedi.

Kaynak; İHA