'Yaşanan her şey solunumla ilgili bir grip için' diyen ünlü oyuncuya tepki yağdı

TAKİP ET

Tüm dünya koronavirüsten kan ağlarken Yenilmezler serisinin Hope Van Dyne'ı canladıran oyuncu Evangeline Lilly'de hayranlarını kızdıran bir paylaşım geldi. Lilly, koronavirüsle ilgili "Bazıları özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir. Yaşanan her şey solunumla ilgili bir grip için" diyerek tepki çekti.

Reklam
Reklam

2000'li yıllara damga vuran Lost dizisinde canlandırdığı Kate Austen karakteriyle dünya çapında üne kavuşan, ardından Hobbit serisinde Tauriel ile sinemanın zirvesinde yer alan ve Ant-Man'deki Hope Van Dyne rolüyle Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan Evangeline Lilly, koronavirüs paylaşımlarıyla gündemde.

Çin'den başlayıp tüm dünyaya yayılan ve binlerce can alan koronavirüsten korunmak için insanlar kendilerini izole ederken ünlü oyuncunun rahatlığı Marvel hayranlarının tepkisini çekti. Her şey 40 yaşındaki yıldızın bu hafta başında Instagram'dan çocuklarını beden eğitimi dersine bıraktığını ve hayatın kendisini için normal devam ettiğini söylemesiyle başladı. Lilly, takipçilerinin corona virüs yüzünden daha bilinçli davranması gerektiği yönündeki eleştirilere beklenenden farklı bir cevap verdi.

Kanadalı oyuncu sosyal izolasyon uygulaması gerektiği yönündeki tavsiyelere "Bazı insanlar hayatlarına özgürlüklerinden daha çok değer verir, bazılarıysa özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir. Herkes kendi seçimini yapar" sözleriyle karşılık verdi. Evangeline Lilly'nin "Yaşanan her şey solunumla ilgili bir grip için. Bu sinir bozucu" sözleri Marvel hayranlarını daha da öfkelendirdi. Hollywood yıldızı, paylaşımının altına yapılan 9 binden fazla yorumun çoğunda sorumsuzlukla suçlandı.