Yasak Elma'nın Nadir'inin hayat arkadaşı bakın hangi ünlü isim çıktı

TAKİP ET

25 yıldır beraber olan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hakan Karahan ve Candan Erçetin geçen yıl ayrılık haberleriyle gündemdeydi. Çift, uzun aradan sonra Nişantaşı'nda görüntülendi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin ile oyuncu Hakan Karahan 1996 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. O günden bugüne medyaya birlikte yansıyan fotoğrafları ise bir elin beş parmağını geçmez. En son 2016'da beraber görüntülenen Candan Erçetin ile Hakan Karahan çiftinden 4 yıl aradan sonra ilk fotoğraf geldi.

25 yıldır beraber olan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden sanatçı Candan Erçetin ile oyuncu Hakan Karahan, geçen yıl ayrılık haberleriyle gündemdeydi. Çift, uzun aradan sonra Nişantaşı'nda görüntülendi. Hızlı adımlarla yürüyen Candan Erçetin ve Hakan Karahan, ayrılık dedikodularıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Karahan geçen yıl çıkan haberlere "Tam 24 yıl oldu, ne ayrılığı? Zaten dedikodular umrumda değil" yanıtını verdi.
Çift ayrı evlerde yaşıyor. Haftada 2-3 gün bir araya geliyor. Hakan Karahan daha önce "Evlilik sadece aşkı değil, aynı çatı altında yaşayan şahsiyetleri de çürütüyor. Dip dibe olmayı sevmiyoruz" diyerek tepki göstermişti.