Yasak Elma 67. bölüm (son bölüm full izle): Halit ve Leyla'nın ilişkisi dikkat çekmeye başlıyor! - 3 Şubat 2020

TAKİP ET

Yasak Elma 67 son bölüm izle!! FOX'un izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma 67. yeni bölüm de; Yıldız ve Leyla'nın tartışması ile başlayan ikilemli yarışta Leyla bir adım önde giderek Halit'i etkilemeyi başarmıştır. Halit'in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. 3 Şubat 2020 de FOX TV de yayınlanan Yasak Elma 67. bölüm (son bölüm) full tek parça izlemek için haberin devamını okuyunuz.

Reklam
Reklam

Yasak Elma 67 son bölüm izle!! FOX'un izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma 67. yeni bölüm de; Yıldız ve Leyla'nın tartışması ile başlayan ikilemli yarışta Leyla bir adım önde giderek Halit'i etkilemeyi başarmıştır. Halit’in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. 3 Şubat 2020 de FOX TV de yayınlanan Yasak Elma 67. bölüm (son bölüm) full tek parça izle!

YASAK ELMA 67. BÖLÜM İZLE (TIKLA)

Yasak Elma 67. bölüm full izle!!! Yıldız ve Leyla'nın tartışması ile başlayan ikilemli yarışta Leyla bir adım önde giderek Halit'i etkilemeyi başarmıştır. Halit’in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. Yıldız doğum gününü Halit ile paylaşmak istese de karşılaştığı tepki ise herkesi şok etmektedir. Halit, sürekli birşeyleri bahane ederek kavga çıkartıp Yıldız ile arasına mesafe koymaya çalışmaktadır.



YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE (TIKLA)

Yasak Elma son bölüm full izle!!! Halit’in hareketlerinden şüphelenen Zerrin’in Ender’i uyarması bombanın fitilini ateşler. Yıldız herşeyi düzeltebileceğini sanarak Leyla'nın evine gittiğinde karşılaştığı manzara ise kendisi için yıkım olacaktır. Kapıyı açan Leyla'nın ardında Halit'i gören Yıldız'ın hayatının altüst olmasına ramak kalmıştır. Entrika ve heyecan dolu Yasak Elma 67. son bölüm izleyin....



YASAK ELMA 67. YENİ BÖLÜM (SON BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE

Yasak Elma 67. bölüm, 3 Şubat 2020 de FOX TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Yasak Elma 67. son bölüm (yeni bölüm) full tek parça izlemek için ara başlıklara tıklayınız. Yasak Elma dizisinin yeni bölümleriyle alakalı güncel gelişmeler haberimizde.