Yasak Elma 65. bölüm fragmanı izle : Yasak Elma 65. bölüm de neler olacak? FOX TV

TAKİP ET

Yasak Elma 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 65. bölüm de neler olacak? FOX TV'nin Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma 65. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

Reklam
Reklam

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran, entrika ve heyecan yüklü dizisi Yasak Elma 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisinin 65. bölüm de neler olacak. Yasak Elma 65. bölüm fragman ve tanıtımları güncel olarak sayfamızdan takip edebilirsiniz.

YASAK ELMA 65. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma 65. bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yasak Elma 65. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda güncellenecektir.

YASAK ELMA 65. BÖLÜM 'DE NELER OLACAK?

Şahika ve Ender arasında ki gizli ittifak ve gizli düşmanlık, kıyasıya bir şekilde devam ediyor. Yıldız bu ikili arasında gidip gelirken, Leyla'ya oynanan oyun ile ortalık daha da kızışıyor. Leyla artık eskisi gibi olmadığı gibi Şahika'nın güdümünde pençelerini gösteriyor ve daha tehlikeli bir hale bürünüyor.

Halit ile Nadir arasında ki çekişme tehditleri bulan boyuta varmış, her ikisi için de tehlike diplerine kadar gelmiştir. 

YASAK ELMA 65. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yasak Elma 65. bölüm, 20 Ocak 2020 Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında.