Yasak Elma 64. son bölüm full izle : Yıldız'dan Leyla'ya büyük tuzak - 13 Ocak 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Yasak Elma 64. bölüm yayınlandı. Yasak Elma son bölüm de (full), yeni bir misafir geliyor. Ender, yine sürprizlerle dolu bir şekilde sahneye çıkarken, dikkat çekmeyi başarıyor. Leyla ile Yıldız arasında ki savaş git gide kızışıyor. Leyla soluğu Halit'in yanında alarak kendisinden destek istiyor. Yıldız buna karşılık Nadir'in yardımını istiyor. 13 Ocak 2020, Pazartesi günü FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 64. son bölüm full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yasak Elma son bölüm yayınlandı. Yasak Elma 65. bölüm de (full), yeni bir misafir geliyor. Ender, yine sürprizlerle dolu bir şekilde sahneye çıkarken, dikkat çekmeyi başarıyor. Leyla ile Yıldız arasında ki savaş git gide kızışıyor. Leyla soluğu Halit'in yanında alarak kendisinden destek istiyor. Yıldız buna karşılık Nadir'in yardımını istiyor.

YASAK ELMA 65. BÖLÜM İZLE

Leyla ile Yıldız arasında ki savaş git gide kızışıyor. Leyla, Yıldız ve Ender'in kendisine karşı oynadıkları oyunu fark ederek soluğu Halit'in yanında alıyor. Halit'e karşı yakınlaşmak isteyen Leyla, Halit'ten destek istiyor ve aradığı desteği de buluyor. Yıldız buna karşılık Nadir'in yardımını istiyor. Ender ile birlikte Leyla'ya tuzak kuran Yıldız, Halit'i kaybetememek için her yolu deniyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

Leyla'nın yardım istediği Nadir, kendisine edilen teklifi kabul ediyor. Leyla'nın, Nadir'in evine gitmesi üzerine kurulu olan bu tuzak Halit'i ikna etmeye yetecek mi? Nadir, Yıldız'a ettiği yardım karşısında daha sonra ne talep edecek...

YASAK ELMA 65. SON BÖLÜM FULL İZLE

13 Ocak 2020, Pazartesi günü FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 64. son bölüm full tek parça olarak izleyebilirsiniz.