Yasak Elma 60. bölüm izle - Yasak Elma son bölüm full izle : Şahika ve Ender birlikte plan yapıyor! 9 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma 60. bölüm yayınlandı. 9 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Yasak Elma son bölüm de; Şahika ve Ender birlikte hareket ederek, önce Leyla'yı hedef alıyorlar. Şahika planlarını daha tehlikeli bir hale getiriyor, Nadir'in Yıldız'a olan ilgisini fark ediyor ve bu durumu Halit'e farklı şekilde yansıtıyor. Yasak Elma 60. son bölüm full izlemek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma 60. bölüm yayınlandı. 9 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Yasak Elma son bölüm de; Şahika ve Ender birlikte hareket ederek, önce Leyla'yı hedef alıyorlar. Şahika planlarını daha tehlikeli bir hale getiriyor, Nadir'in Yıldız'a olan ilgisini fark ediyor ve bu durumu Halit'e farklı şekilde yansıtıyor.

YASAK ELMA 60. BÖLÜM FULL İZLE

Yasak Elma 60. bölüm izle; Şahika gözü dönmüş bir şekilde tehlikeli planlar içeriyor. Şahika 'benim gibi biriyle ortak olmak lunaparka gitmeye benzer' şeklinde sözü ile, ilk hedefine Leyla'yı alıyor. Ender Leyla ile tartışarak, Leyla'ya 'senin bütün derdin para' sözüyle yeni bir savaş başlatıyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM FULL İZLE

Yasak Elma yeni bölüm full izle; Şahika ve Ender birlikte hareket ederek, önce Leyla'yı hedef alıyorlar. Şahika planlarını daha tehlikeli bir hale getiriyor, Nadir'in Yıldız'a olan ilgisini fark ediyor ve bu durumu Halit'e farklı şekilde yansıtıyor. Şahika; "Nadir'in Yıldız'a ilgisi var ve bir şekilde bunu Halit'in bunu duymasını sağlayacağız, kan gövdeyi götürecek" sözü damga vuruyor.

YASAK ELMA 60. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Nadir, herkesin içerisinde Yıldız'a ait bir resim tablosunu Halit'e hediye ediyor. Bu duruma bir hayli bozulan Halit'in tepkisi ne olacak. Şahika ve Ender arasındaki ittifak da Ender, 'Şahika beni tamamen kendi tarafında sanıyor, artık harekete geçebiliriz' sözüyle kendi planlarını uyguluyor.

YASAK ELMA 60. BÖLÜM İZLE

Yasak Elma yeni bölümleri her Pazartesi akşamı FOX'ta. 9 Aralık 2019 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 60. bölüm izlemek için tıklayınız.